External

Low Code

Binnen VX Company ontwikkelen wij niet alleen maatwerkapplicaties met o.a. .NET en Java-technieken, ook zetten wij low code platformen in wanneer dit het beste past bij het vraagstuk.

Een low code platform is erop gericht de ontwikkeltijd van een (mobiele) applicatie te verkorten. Deze platformen nemen tevens de technische barrière tussen de ideeën en oplossingen die bedacht worden weg.

Door het verkorten van het ontwikkeltraject, zorgt u ervoor dat nieuwe functionaliteiten snel en eenvoudig worden toegevoegd. Applicaties zijn daarmee sneller aan te passen aan de eisen- en wensen van de markt en-/of het bedrijfsproces, om op die manier de organisatie nóg beter te ondersteunen.

Een ander groot voordeel van een low code platform is dat de niet-ontwikkelaars intensief betrokken zijn bij het gehele traject. Het ontwikkeltraject is, in tegenstelling tot een klassiek maatwerktraject, een volledig functioneel traject. Het ‘What you see is what you get’-principe staat centraal én is daarmee zonder programmeerkennis direct voor iedereen te gebruiken.

Vanuit VX Company implementeren en geven we ondersteuning tijdens en na het traject aan een low code / no code platform: PowerApps.

MS-powerapps

PowerApps

Ook met PowerApps is het mogelijk om mobiele applicaties te bouwen zonder al te veel kennis van softwareontwikkeling. U bent in staat om eenvoudig, zonder complex ontwikkeltraject, een app te maken.

Meer informatie

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van low code. Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Managing Director Applicatiebeheer

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company