Interieur

Mechatronics verification and validation services

VX Company biedt software verificatie en validatieservices. Onze specialisten hebben veel ervaring met het uitvoeren van verificatiediensten, unit tests, compliance tests en testmanagement in de maritieme branche.

Bedrijfskritische, computergestuurde mechanische systemen

Elke organisatie wil software snel en tegen de laagste kosten opleveren. Maar wanneer het gaat om software voor bedrijfskritische, computergestuurde mechanische systemen is het noodzakelijk dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Omdat de impact van software op deze systemen steeds groter wordt, is het van belang om zo vroeg mogelijk in het ontwikkeltraject te starten met verificatie en validatie: het vaststellen of een systeem voldoet aan de opgelegde eisen en de verwachtingen van een klant. VX Company biedt software verificatie en validatieservices. Onze specialisten hebben veel ervaring met het uitvoeren van verificatiediensten, unit tests, compliance tests en testmanagement.

Verification en validation

Hoewel de termen ‘verification’ en ‘validation’ vaak door elkaar worden gebruikt zijn het twee verschillende dingen. Verification is het vaststellen of een product, service of systeem voldoet aan opgelegde eisen, wet- en regelgeving, specificaties en requirements. Validation is de zekerheid geven dat een product, service of systeem voldoet aan de verwachtingen van een klant of stakeholder.

Tijdens de ontwikkeling van een product, service of systeem wordt verificatie toegepast om te testen of het voldoet aan de gestelde eisen. Maar verificatie kent ook een fase na de ontwikkeling. In deze fase moet je aantonen dat een product kan blijven voldoen aan de gestelde eisen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsprocedures, het opleiden van gekwalificeerd personeel enzovoorts. Validatie meet voortdurend of aan de eisen en wensen van de klant is voldaan. In softwaretesten hebben we het hier vaak over de acceptatiecriteria.

Samengevat gaat het bij verificatie om ‘bouw je het ding juist’ en bij validatie om ‘bouw je het juiste ding’.

Wat levert het u op?

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van verificatie, traceability, compliance en validatievraagstukken en stellen onze klanten hierbij in staat om kosten te besparen, sneller software op te leveren en te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wat levert verification en validation u concreet op?

  • Controle op het gehele kwaliteitsproces.
  • Inzicht in de status van het ontwikkelproces en de kwaliteit van (deel)producten.
  • Kostenbesparingen door vroegtijdige signalering van risico’s.
  • Tijdsbesparing door snel te voldoen aan kwaliteitseisen.

Tien jaar ervaring met verification en validation

VX Company is al ruim tien jaar een kennishuis op het gebied van software verification en validation. Naast het aanbieden van software test kennis, hebben we ruime ervaring met het uitvoeren van verificatiediensten, unit tests, compliance tests en testmanagement.

Onze specialisten hebben besef van kwaliteit en standaarden, maar kunnen vooral de juiste methodiek toepassen om aan de enorm hoge standaarden en eisen te kunnen voldoen. Hiervoor hebben zij de industriële terminologie geleerd die ze weten te vertalen naar de voor ons bekende termen. Maar belangrijker nog, ze weten de juiste technieken toe te passen. Onze specialisten kunnen aan de hoge eisen voldoen en zijn in staat om kwaliteit toe te voegen.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Mechatronics verification and validation services? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

ap-schouten

Ap Schouten

Senior accountmanager

+31 6 22 98 69 34 Stuur Ap een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht