header

#VeryXcited

Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. We houden van innoveren, gaan graag uitdagingen aan, vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken, steken veel tijd in onze technologische en persoonlijke ontwikkeling, ondernemen graag leuke dingen met collega’s en vinden het leuk om samen te werken en kennis te delen. 

Een mens is nooit uitgeleerd

Bij VX Company geloven we erin dat een mens nooit uitgeleerd is. Hierbij draait het niet alleen om het verbeteren van jouw minder sterke eigenschappen, maar vooral om het verder ontwikkelen en verbeteren van jouw talenten. Iedere VX’er heeft zijn of haar eigen development programma dat wordt samengesteld met de (people)manager. Daarnaast worden er regelmatig kennisdelingssessies, meetups en PMs (personeelsmeeting) georganiseerd, waarbij kennisdeling centraal staat. Ook bezoeken we graag evenementen om kennis op te doen en vormen VX’ers op eigen initiatief vaak SIGs (Special Interest Group) om samen in een bepaald onderwerp of thema te duiken.  

Voor onze collega’s hebben we ook het TalentLab. Dit is het development programma van VX dat jaarlijks door meerdere VX’ers gevolgd wordt. Tijdens dit 9 maanden durende programma worden de deelnemers zowel één-op-één als in groepsverband gecoacht en werken ze aan een innovatief project voor een externe opdrachtgever. Tijdens de Slotdag van TalentLab worden de projecten gepresenteerd, wordt het winnende project gekozen en wordt het programma gezellig afgesloten met een externe spreker, een goede maaltijd en een borrel. 

Meer dan werken alleen

Zo nu en dan moet je eens iets anders doen met je collega’s dan werken en kennis delen. Voor gezellige uitjes met je collega’s ben je dan aan het goede adres bij onze personeelsvereniging VrelaXVrelaX organiseert elk jaar meerdere verschillende uitjes voor de VX’ers, waarbij vaak partner en kids ook aansluiten. De uitjes variëren van het bezoeken van een dierentuin tot het afleggen van een Wipe Out parcours, en je inzet verdubbelen in het casino tot ervaren hoe het is om te vliegen tijdens het skydiven. 

 

Naast de VrelaX uitjes is er het jaarlijks terugkerend VX Sporttoernooi waarbij we werken aan onze teambuilding en vitaliteit. Uiteraard wordt deze dag afgesloten met een overheerlijke maaltijd en een borrel. Verder hebben we eens in de twee maanden onze VX borrel genaamd; VX Sap & Hap. Hier heffen we het glas samen en doen we ons tegoed aan borrelhapjes, op wisselende locaties. 

Innovatieve projecten

Waar we ook #VeryXcited van worden, is van gave innovatieve projecten. Het Wisselbaan project bij VX Company is een mooi voorbeeld van een innovatief project waarmee we als organisatie ook écht iets hebben kunnen bijdragen aan de maatschappij. Benieuwd naar wat voor mooie projecten we nog meer gerealiseerd hebben? We vertellen het je graag onder het genot van een kop koffie!

Blogs

Wat we allemaal meemaken bij VX Company delen we graag met de buitenwereld! Dit doen we onder andere door het schrijven van blogs. Meestal schrijven onze professionals over hun gave projecten, of bijzondere situaties en leermomenten die ze meemaken tijdens hun opdrachten. Maar ook onze receptie, directie, staf en ons management delen graag hoe hun dagen eruit zien, wat zij meemaken en waar zij tegenaan lopen. Benieuwd welke verhalen we tot nu toe allemaal gedeeld hebben?

Je leest ze hier! 

Maatschappelijk verantwoord

Naast dat we in Zuid-Afrika de lokale bestrijding van AIDS/HIV steunen met de ontwikkeling van software (Soweto Care System), proberen we ook dicht bij huis maatschappelijk verantwoord te werk te gaan. We hebben geen specifieke focus waarbij we alleen klanten helpen die een maatschappelijke bijdrage leveren, maar het geeft ons natuurlijk wel een extra kick wanneer we iets betekenen voor een organisatie die direct of indirect een maatschappelijke bijdrage levert. Zo ondersteunen we veel overheidspartijen, geprivatiseerde organisaties, stichtingen en organisaties die een binding hebben met enige vorm van zorg. 

Lees meer

Ben je al #VeryXcited geworden?

Kijk dan gauw hier of we het perfecte plekje vrij hebben voor jou! Hebben we je nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie drinken met ons!
Coffee

Kom eens gezellig koffie drinken!

We vertellen je graag meer over VX Company.

Joyce van Zenderen

Joyce van Zenderen

Recruiter

Stuur Joyce een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Ik wil graag koffie komen drinken

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht