Stickers - VX Company

Microsoft

Als Gold Certified Partner van Microsoft weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de ontwikkeling, integratie en het beheer van applicaties, de business analytics tool Power BI, SQL Server software en technologie en de inrichting van datawarehouses.

.NET

VX Company is als ervaren .NET specialist bij uitstek in staat om u te adviseren over het inzetten van Microsoft technologie. Dat doen we met een scherp oog voor flexibiliteit en continuïteit. We kunnen u op verschillende terreinen van dienst zijn. Van functiepuntanalyse waarbij wij uw wensen vertalen naar functionaliteit tot en met de bouw, integratie en het beheer van uw applicatie vanuit ons beheercentrum in Baarn.

Power BI

Zoekt u een eenvoudige, kostenbesparende en laagdrempelige manier waarmee u gegevens snel kunt vinden, opvragen, visualiseren en waarmee u ontdekkingen kunt delen binnen uw organisatie? Maak dan gebruik van Power BI (v2) van Microsoft. Met deze business analytics tool monitort u alle beschikbare data binnen uw organisatie en krijgt u met behulp van diverse dashboards snel antwoorden en vernieuwde inzichten. Wilt u ervaren hoe deze tool werkt? Onze Power BI specialisten geven graag een demo op locatie.

Flyer Power BI

Jump start datawarehouse

Big data is hot. Maar een datawarehouse met gestructureerde data is zeker niet passé. Sterker nog: het hebben van een goed georganiseerd datawarehouse is een uitstekend startpunt voor de transitie naar een hoger niveau op de ladder naar big data volwassenheid. VX Company helpt uw datawarehouse op orde te brengen en houden en zorgt ervoor dat uw organisatie klaar is voor big data.

Flyer Jump Start Datawarehouse

SQL Server

Heeft u inzichtelijk welke SQL Servers er in uw organisatie aanwezig zijn? Worden deze servers optimaal ingezet en maakt u goed gebruik van de door u aangeschafte licenties? De SQL Server consolidatie dienst van VX Company biedt u een alles in één oplossing voor het analyseren van uw huidige SQL Server omgeving. We inventariseren de door u gebruikte databases en adviseren over een zo efficiënt mogelijke herverdeling van resources op database gebied. Dit is eventueel te combineren met het ontwerpen en realiseren van een volledig nieuw databaseplatform op basis van SQL Server software en technologie.

Daarnaast krijgt u met onze SQL Monitor dienst meer grip op uw SQL Server landschap. SQL Monitor is een tool die informatie van uw SQL Server landschap automatisch verzamelt en analyseert en – indien nodig – problemen signaleert.

Flyer SQL Server Consolidatie Dienst

Flyer SQL Monitor

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht