vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


10/10/18

6de plek voor VX Company bij Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling

Wauw! Trots! De 6de plek voor VX Company bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling! En in de categorie medium-sized & large companies zelfs 2de!

Bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling wordt bij werkgevers onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van talentontwikkeling binnen de organisatie.

Op 9 oktober is de ranglijst bekend gemaakt en VX Company staat op de 6de plek van de deelnemende organisatie. Een mooie prestatie, waar we trots op zijn! In de categorie ICT staan we zelfs op een mooie 4de plek en bij medium-size & large companies zelfs op nummer 2.

Door deze mooie prestatie krijgen we het Keurmerk Talentontwikkeling 2018-2019! Een mooie erkenning voor de wijze waarop we bij VX Company talent ontwikkelen.

Keurmerk Talentontwikkeling@4x

We scoorden goed met ons TalentLab, wat op 18 oktober weer start en de manier waarop wij People Management bedrijven. Dit geldt ook voor de persoonlijke benadering (‘medewerker centraal’) die overal in het personeelsbeleid terugkomt.

Bij VX Company blijf je jezelf ontwikkelen!

Nieuwsgierig naar de volledige lijst van het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling? Kijk dan hier: http://www.nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl/rankings.html

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company