vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

19/06/19

Geslaagde Power BI Gebruikersavond bij VX Company!

Op dinsdag 18 juni 2019 hebben we bij VX Company de Power BI Gebruikersavond georganiseerd. Het thema van de avond was ‘AI and Lie with Power BI’. VX-ers Milan Schneider en Hein Heuver, en gastspreker Bas Land van HSO gaven tijdens deze avond inspirerende presentaties.

Na het nuttigen van een Italiaanse maaltijd was het tijd om daadwerkelijk met het programma te starten en uiteraard werd de avond afgesloten met de mogelijkheid om andere bezoekers van het event te spreken, onder het genot van een borrel. Wat betreft VX Company was het een zeer geslaagde Power BI Gebruikersavond!

Power BI Gebruikersavond – 18 juni

Kon jij er 18 juni helaas niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd naar de presentatie van de VX sprekers? Of was jij wel aanwezig en wil je nogmaals de VX presentatie doornemen? Klik dan hier om de VX presentatie te downloaden.

Power BI Gebruikersavond – VX Company

Heb jij de Power BI Gebruikersavond bijgewoond op 18 juni en deel je graag jouw mening over de (organisatie van de) bijeenkomst? Laat dan hier jouw feedback achter. Omdat we nooit uitgeleerd zijn, ontvangen we graag jouw feedback zodat we onze bijeenkomsten bij VX Company kunnen blijven optimaliseren.

Power BI Gebruikersavond

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company