vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

24/11/20

Nieuws nieuws

Partners Samenwerken
close up man, vx company

Tjeerd Keuning

+31 6 53 50 43 69


24/11/20

Gewonnen opdracht Dienst Terugkeer en Vertrek

Dienst Terugkeer en Vertrek heeft onder de vorig jaar gegunde Raamovereenkomst Uitbesteding Resultaatverantwoordelijke ICT-opdrachten, begin september een nadere offerteaanvraag gepubliceerd. Dit inzake het leveren van een Agile/Scrum Team voor de renovatie van het Informatiesysteem Vreemdelingen (ISTV).

Deze nadere offerteaanvraag is uitgezet bij de vijf geselecteerde mantelleveranciers waaronder de combinatie VX Company Software Development B.V. en Caesar Account B.V.

In december 2020 start de combinatie met de renovatie van het primaire processysteem ISTV. Middels deze renovatie wordt deze applicatie toekomstbestendig gemaakt. Het uiteindelijk doel is dat er eind 2021 een werkende nieuwe generieke basisvoorziening is ontwikkeld  voor het ISTV en de BI-applicatie en dat daarop de eerste processen ontwikkeld zijn.

Met gepaste trots delen we middels dit persbericht mede dat de combinatie VX Company & Caesar is geselecteerd voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening voor DT&V. Vanuit Caesar wordt de dienstverlening uitgevoerd door ICT-professionals vanuit de dochteronderneming Garansys.

Het team van ICT-professionals wat verantwoordelijk wordt voor de gevraagde dienstverlening bestaat uit ICT-professionals van VX Company, Garansys en er worden twee externe Business Objects ontwikkelaars ingehuurd. Dit laat gelijk een mooie weerspiegeling zien van de samenwerking tussen VX Company en Caesar!

Voor meer informatie over dit onderwerp neemt u dan contact op met Tjeerd Keuning, Managing Director Software Development via +31 6 53 50 43 69  of tkeuning@vxcompany.com

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company