vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht
gerard klein bluemink, vx company

Gerard Klein Bluemink

+31 35 539 09 09


29/11/16

Hoe kunt u als organisatie anticiperen op de invoering van wet DBA?

Per 1 april 2016 is de nieuwe wet DBA van kracht gegaan waarbij de fiscus ZZP’ers meer en meer als een (fictieve) arbeidsrelatie gaat zien van het inhurende bedrijf. Dat betekent onder meer dat ZZP’ers bij ziekte recht hebben op een uitkering. Deze nieuwe wet kan negatief uitvallen voor uw bedrijf.

Ook uw buik vol van alle vragen hierover die maar niet beantwoord worden? Dat geen enkel modelcontract, door de fiscus opgelegd, u 100% vrijwaart als u nog een beetje zeggenschap over de inhuur wil houden? Dat de fiscus altijd achteraf de mogelijkheid heeft uw inhuur toch als een fictief dienstverband te kwalificeren als contractuele (model)afspraken niet overeenkomen met het werkelijke inhuurproces?

VX Company anticipeert hierop door betrokken en deskundige IT-specialisten te leveren die een (vast) dienstverband hebben en zorgt voor een daadwerkelijke verloning. Zij versterken uw organisatie tijdelijk zónder dat u het risico van een fictief dienstverband loopt. Gegarandeerd!

Veel van onze opdrachtgevers vervangen op dit moment ZZP’ers die niet verloond willen worden. Bent u de volgende? Neem dan gerust contact met mij op.

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company