vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

03/07/18

Nieuws nieuws

OpenVMS
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


03/07/18

Nieuwe generatie beheerders

VX Company en Amici IT gaan de samenwerking aan voor het opleiden van een nieuwe generatie beheerders.

VX Company ontwikkelt en beheert moderne applicaties, maar laat niet de klanten van het eerste uur in de steek. VMS bestaat al sinds 1978 en was één van de eerste omgevingen die VX Company beheerde. De verwachting is dat VMS nog vele jaren stabiel zal draaien en niet vervangen gaat worden. Om klaar te zijn voor de toekomst heeft VX Company behoefte aan een nieuwe generatie talenten om op te leiden als VMS beheerder.

Amici IT heeft diverse medewerkers in dienst die al jarenlang actief zijn als Support Engineer binnen grote en complexe (voornamelijk Microsoft based) organisaties. Deze talenten zijn klaar voor een volgende stap in hun carrière. Een deel gaat richting techniek, een deel gaat richting beheer. Juist in de stroming die voor beheer kiest is er veel interesse in een opleiding richting VMS/Linux beheer.

1+1=2! Een mooie samenwerking is geboren! Gisteren heeft het eerste talent van Amici IT de overstap gemaakt naar het VMS Beheerteam van VX Company. Gezamenlijk wordt er gezorgd voor een opleidings- en begeleidingstraject voor het Amici IT talent. Hij zal worden ondergedompeld in de wereld van VMS en Linux en worden klaargestoomd voor de nabije toekomst!

Over VX & Amici IT

Wat begon in 1988 aan een pooltafel in een Amsterdams café, groeide uit tot wat VX vandaag de dag is. Een IT-dienstverlener waar de beste professionals en consultants werken aan de slimste oplossingen. Een dienstverlener waar organisaties graag mee willen samenwerken.

Amici IT is in 2008 gestart als bedrijf gericht op talentontwikkeling. Als specialisme heeft Amici IT het opleiden en detacheren van IT Support Professionals. Op basis van het succesvolle “It Will Happen ontwikkelpad” helpt Amici IT ambitieuze IT-ers met het bouwen aan een stevige fundering voor de rest van hun IT carrière. Meer weten over Amici IT? Neem een kijkje op de website.

Bora naar VX@4x
Amici talent maakt overstap naar VX Company

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company