vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

24/09/20

Nieuws nieuws

Partners Samenwerken
close up man, vx company

Tjeerd Keuning

+31 6 53 50 43 69


24/09/20

P-Direkt kiest voor VX Company als IT leverancier

P-Direkt heeft een aantal partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede IT-professionals. De combinatie VX Company, Bergler Nederland en Caesar Accounts is één van de geselecteerde partijen. De nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt gaat in oktober 2020 in voor een periode van vier jaar.

Over P-Direkt

P-Direkt is dé HR-dienstverlener van de Rijksoverheid. Voor bijna 140.000 medewerkers en managers die werken bij ministeries en andere overheidsorganisaties, biedt P-Direkt een breed pakket van HR en ICT diensten aan. Met de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de Rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal. Jaarlijks wordt er door P-Direkt ruim 9 miljard euro aan personeels- en salariskosten verwerkt via dit portaal.

“Dit mooie resultaat is het gevolg van een zeer prettige samenwerking met Bergler en Caesar Acccounts. We kijken uit naar de komende jaren om P-Direkt in deze samenstelling te voorzien van kwalitatief goede IT-professionals.”

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company