vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

02/07/18

Nieuws nieuws

Sponsoring
michel flens, vx company

Michel Flens

+31 35 539 09 09


02/07/18

Van Baarn naar Tokio: op naar de Paralympics

Rolstoeltennisster Marjolein Buis gaat het avontuur aan met VX Company

VX Company IT Services B.V. wordt medesponsor van Marjolein Buis en haar avontuur naar de Paralympische Zomerspelen van 2020 in Tokio. Samen met Buis wil VX Company IT’ers inspireren door overeenkomsten tussen topsport en IT te vertalen naar blogs.

Marjolein Buis is de huidige wereldkampioen in het dubbelspel en de nummer 5 in het enkelspel. Buis haar doel is om in 2020 een medaille te winnen in het enkelspel. Focus, doelen stellen en omgaan met tegenslag zijn dagelijkse uitdagingen voor een topsporter. VX Company ziet grote overeenkomsten tussen topsport en IT. Deze worden in inspirerende blogs beschreven door Buis en Michel Flens, CEO VX Company. Lees hier de eerste blog!

Flens: “Marjolein is van wereldtopniveau in haar sport en wij willen, als VX zijnde, de top zijn in onze sport. Ons doel is om in 2020, op Application Development en Data Excellence, hét leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken.”

Op maandag 25 juni demonstreerde Marjolein Buis, tijdens de jaarlijkse VX BBQ op de velden van BLTC in Baarn, hoe het is om in een rolstoel te tennissen. In de bijlage vindt u foto’s van de VX BBQ.

rolstoeltennisster met troffee, vx company rolstoeltennis, vx company

Beeld door Joyce van Vliet

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company