Van Baarn naar Tokio: op naar de Paralympics

Door Joyce van Vliet In Sponsoring

Rolstoeltennisster Marjolein Buis gaat het avontuur aan met VX Company.

Baarn – VX Company IT Services B.V. wordt medesponsor van Marjolein Buis en haar avontuur naar de Paralympische Zomerspelen van 2020 in Tokio. Samen met Buis wil VX Company IT’ers inspireren door overeenkomsten tussen topsport en IT te vertalen naar blogs.

Marjolein Buis is de huidige wereldkampioen in het dubbelspel en de nummer 5 in het enkelspel. Buis haar doel is om in 2020 een medaille te winnen in het enkelspel. Focus, doelen stellen en omgaan met tegenslag zijn dagelijkse uitdagingen voor een topsporter. VX Company ziet grote overeenkomsten tussen topsport en IT. Deze worden in inspirerende blogs beschreven door Buis en Michel Flens, CEO VX Company. Lees hier de eerste blog!

Flens: “Marjolein is van wereldtopniveau in haar sport en wij willen, als VX zijnde, de top zijn in onze sport. Ons doel is om in 2020, op Application Development en Data Excellence, hét leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken.”

Op maandag 25 juni demonstreerde Marjolein Buis, tijdens de jaarlijkse VX BBQ op de velden van BLTC in Baarn, hoe het is om in een rolstoel te tennissen. In de bijlage vindt u foto’s van de VX BBQ.

Op onze website https://vxcompany.com/vxcompany-naar-tokio-pers leest u de eerste blog van Marjolein Buis en CEO Michel Flens.

Beeld door Joyce van Vliet

IMG_7727 small 2@4xIMG_7612 xsmall@4xIMG_8084 xsmall@4xIMG_7841 xsmall@4x

Meer informatie

4E0A1892-2@4x

Joyce van Vliet

Corporate & Creative Marketeer

Stuur Joyce een e-mail