vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht
Erwin de Rijk, VX Company

Erwin de Rijk

+31 6 46 90 95 76


26/10/22

VX CALM

VX Company verzelfstandigt projecten en beheer in nieuw onderdeel VX CALM

De VX Company Groep* brengt met ingang van oktober 2022 haar dienstverlening met betrekking tot het beheer en ontwikkelen van maatwerkapplicaties onder in een nieuw bedrijfsonderdeel. Dit onderdeel, met de naam VX Company Application Lifecycle Management (VX CALM), krijgt met deze stap nog meer focus wat past bij het complexe vak van software ontwikkeling. Het team (bestaande uit ontwikkelaars, architecten, consultants en management) blijft verantwoordelijk voor het ontzorgen van haar klanten en verkrijgt hiermee nog meer zelfstandigheid binnen de groep.

Erwin de Rijk, vanaf het begin betrokken bij deze dienstverlening en vanaf oktober 2022 de directeur van VX CALM, zegt over de verzelfstandiging: “We zijn trots dat de directie van de VX Company Groep ons het vertrouwen geeft om als apart onderdeel het werk van de afgelopen 15 jaar voort te zetten. We blijven uiteraard doen wat we al deden: het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerkoplossingen. Het gaat hier om maatwerkapplicaties en rapportageomgevingen die de business van onze klanten jarenlang moeten ondersteunen en die dus de moeite waard zijn om goed te beheren; simpelweg omdat ze onmisbaar zijn!

De dienstverlening met betrekking tot maatwerk projecten en onderhoud wordt al langer door VX Company geleverd en werd al in 2008 definitief op de kaart gezet. In dat jaar startte er namelijk een project waarin nu net de combinatie van ontwerp, realisatie, hosting, beheer én onderhoud speelde. Vanaf 2011 kregen de processen, de ondersteunende tooling en het vak van service management meer aandacht en nam de professionalisering een verdere vlucht. De SLA’s werden meer gestandaardiseerd, de service windows werden uitgebreider en er werd een breed scala aan klanten bediend. Ook werden er applicaties in beheer genomen die door andere partijen waren gebouwd. Inmiddels bestaat de dienstverlening uit maatwerk projecten, onderhoud, doorontwikkeling en beheer op het gebied van Microsoft .NET, Java, Microsoft Azure en – sinds twee jaar – het Microsoft Power platform. Met het behalen van zowel de ISO 9001 als de ISO 27001 certificering wordt de kwaliteit daarvan inmiddels ook jaarlijks onafhankelijk getoetst.

* De VX Company Groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en beheren van IT infrastructuren en maatwerkapplicaties. De VX Company Groep levert expertises op het gebied van applicatieontwikkeling- en beheer, business intelligence en advanced analytics en Agile coaching en training.

Meer informatie over VX Company Application Lifecycle Management is te vinden op de website https://vxcompany.com/expertise/application-lifecycle-management

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

Erwin de Rijk, VX Company
Neem contact op met Erwin de Rijk
werknemer, computer, vx company