vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


18/09/19

Succesvolle Meetup: Unit Testing

Op dinsdagavond 17 september 2019 was de eerste Meetup van Software Craftsmanship Community Nederland met als onderwerp: Unit Testing. De avond begon met een presentatie: wat is unit testen en waarom is het belangrijk? Vervolgens gingen de deelnemers zelf aan de slag om bestaande code bug-vrij te maken met behulp van unit tests.

Software Craftsmanship Community Nederland

Op dinsdagavond 17 september was de eerste Meetup van Software Craftsmanship Community Nederland met als onderwerp: Unit Testing. De avond begon met een presentatie: wat is unit testen en waarom is het belangrijk?  Vervolgens gingen de deelnemers zelf aan de slag om bestaande code bug-vrij te maken met behulp van unit tests.

Vanaf 18.00 uur kwamen de deelnemers binnen en konden genieten van heerlijke maaltijd. Tijdens de presentatie was er al interactie en tijdens de workshop ging iedereen zelf aan de slag. De tijd vloog voorbij! Gelukkig was er nog een borrel om rustig even na te praten.

Meetup Unit Testing – 17 september

Was je er niet bij en wil je in de toekomst op de hoogte worden gehouden van aankomende Meetups? Zorg er dan van dat je lid wordt van de groep Software Craftsmanship Community Nederland. Klik hier.

Workshop – Meetup Unit Testing

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company