vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

21/12/22

Nieuws nieuws

Events Werken bij VX Company
close up vrouw, vx company

Maartje Backus

+31 6 15 02 42 65


21/12/22

Team weekend VX Company Software Development

Eind november zijn we met de collega’s vertrokken naar Fort IJmuiden, wat een aanrader voor een leuk teamuitje! En wat een gave omgeving om daar met elkaar de tijd door te brengen.

Na hotel incheck op vrijdag hebben we eerst gezamenlijk de WK voetbalwedstrijd gekeken. Na de fijne overwinning van ons elftal kregen we hoog bezoek van de Sint, waarbij uiteraard alle professionals even aan de beurt kwamen. Het blijft bijzonder om te zien dat toch ook volwassen mensen even in de ‘verlegen’ stand raken zodra de Sint begint te praten.

Met alle ontvangen cadeaus kon het Sint dobbel spel beginnen. Nooit geweten dat je ineens fanatiek kan dobbelen, als is het maar om dat ene wél leuke cadeautje te kunnen bezitten! Deze Sint had het wel heel goed begrepen en liet ons achter met het bierpong spel. Details hierover zullen we hier maar niet delen, maar het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes.

Na voor sommigen een relatieve korte nacht stapten we op de boot om naar fort IJmuiden te varen.

Hier aangekomen werden we in teams ingedeeld en hebben we diverse hele gave spellen mogen spelen. De ‘free fall’ en evenwichtsbalk waren erg gaaf om te doen. Valt nog niet mee, 10 meter boven de grond over een balkje van 10 cm breed wandelen… maar: she dit it… Maartje heeft de balk heen…en weer terug gepakt! Trots als een pauw want veel professionals kwamen niet verder dan de helft.

Moe maar voldaan hebben we dit weekend afgesloten met een heerlijke lunch in een van de prachtige ruimtes die dit fort heeft. Kortom een erg leuk weekend met alle collega’s van VX Software Development!

Delen

Ook werken bij zo'n fijne werkgever?

close up man, vx company
Neem contact op met Tjeerd Keuning
gang van het kantoor, vx company