vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

20/07/16

Nieuws nieuws

Partners Samenwerken
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


20/07/16

Vialis en VX Company gaan strategisch partnership aan

Mooi nieuws! Vialis, expert in infrastructuur en mobiliteit, en VX Company zijn vanaf 1 juli 2016 een strategisch partnership aangegaan op de gebieden Java systeemontwikkeling, Testen, Agile werken en Business Intelligence & Big Data. Vialis heeft door deze flexibele schil aan expertise op elk moment voldoende capaciteit en kennis in huis.

Samenwerking Vialis en VX Company

Hoe uit het strategisch partnership tussen Vialis en VX Company zich? VX Company vormt met haar IT-specialisten een flexibele schil rondom ontwikkelteams van Vialis. Deze extra capaciteit én de inbreng en borging van ervaring en kennis hebben een optimale schaalbaarheid voor Vialis tot gevolg.

Michel Flens, CEO, VX Company: “We zijn erg blij met de strategische samenwerking met Vialis. Het partnership is een invulling van ons concept ‘trusted partner’. We bieden Vialis een ingewerkte flexibele schil van IT-professionals, inclusief kennisborging van de systemen, projecten en omgeving van Vialis. Zo kunnen wij op maat kennis en ervaring en innovatieve technologie inzetten, specifiek gericht op de behoefte en bedrijfsdoelstellingen van Vialis. We zijn er buitengewoon trots op ‘trusted partner’ van een vooraanstaand innovatief bedrijf als Vialis te mogen zijn.”

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company