vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

08/06/20

Nieuws nieuws

Agile Kanban Partners
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


08/06/20

VX Company officieel partner van Kanbanize

VX Company is Kanbanize authorized consulting partner

VX Company is al jaren succesvol in het begeleiden van organisaties met het implementeren van o.a. de Kanban methodiek doormiddel van coaching en ondersteunende trainingen. Door het aangaan van een partnership met Kanbanize kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Kanbanize is marktleider in ondersteunende software die gebruikt wordt bij het toepassen van de Kanban methodiek. Met het aangaan van dit partnership kan VX Company haar klanten voordelen bieden zoals bijvoorbeeld een langere proefperiode. Gebruikers krijgen drie maanden de tijd om de mogelijkheden van Kanbanize te ontdekken. Daarnaast biedt VX Company ondersteuning bij de implementatie door maatwerk training en coaching. Hierdoor kunnen onze klanten Kanbanize direct in de praktijk toepassen op basis van eigen bedrijfsspecifieke content.

Over Kanbanize

Kanbanize is een Kanban software tool, die als één van de weinige door de Kanban University  wordt aanbevolen. Met deze tool visualiseer je alle bestaande processen, afhankelijkheden en interacties door middel van flexibele Kanban-borden en ingebouwde business rules. Hierdoor zijn de voortgang en status van bijvoorbeeld een project altijd up-to-date en accuraat.

Kanbanize_logo
Over VX Company

VX Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van maatwerkapplicaties. VX Company levert expertise op het gebied van applicatieontwikkeling, applicatiebeheer, business intelligence & advanced analytics, Agile coaching & training en OpenVMS. Dit doet VX Company altijd in samenwerking met de klant. Bij projecten waar extra handen nodig zijn omdat de klant zelf niet altijd de capaciteit heeft, levert VX Company IT-expertise om elk project of opdracht tot een succes te maken.

Meer weten over Kanbanize bij VX Company?

Bekijk de deze pagina of neem contact op met Maartje Backus.

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company