vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


29/04/19

VX Company draagt bij aan schoon drinkwater

VX Company werkt in opdracht voor VEI (Vitens Evides International) indirect mee aan schoon drinkwater. Vijf Nederlandse drinkwaterbedrijven – Vitens, Evides Waterbedrijf, WML, Water Bedrijf Groningen en Brabant Water – delen hun kennis en kunde, via VEI, met collega drinkwater bedrijven in ontwikkelingslanden. Door VEI, tonen deze vijf Nederlandse drinkwaterbedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid bij de realisatie van Sustainable Development Goal 6 (SDG#6) van de Verenigde Naties: universele en duurzame levering van drink water wereldwijd.

VEI

Voor de projecten die VEI uitvoert is expertise nodig van medewerkers bij de aangesloten Nederlandse drinkwaterbedrijven. Dat betekent dat er per jaar ongeveer 300 medewerkers voor een paar weken op “korte missie” gaan naar het buitenland. VX Company heeft in opdracht van VEI een App ontwikkeld in Microsoft PowerApps die op een nieuwe manier het resource proces regelt en de mensen op missie ondersteunt. Projectleiders en medewerkers uit de hele wereld gaan de App gebruiken.

Vanuit VX krijgen de projectleiders training en begeleiding, hiervoor komen ze in mei allemaal naar Narobi, Kenia voor een jaarlijkse regio meeting.  Onze collega René Kalf heeft de App gebouwd en gaat deze trainingen verzorgen en reist samen met VEI af naar Nairobi. Als VX zijn we trots dat we aan zulke projecten mogen en kunnen meewerken.

Wil je meer weten over de app voor VEI of over PowerApps? Neem dan gerust contact op met René Kalf.

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company