vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

09/03/21

Nieuws nieuws

Events Testen
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


09/03/21

Webinar: Testautomatisering zonder programmeren

Vrijdag 26 maart 2021, 13.30 – 14.30 uur

In het webinar Testautomatisering zonder programmeren wordt gekeken naar de verschillende type testtools voor het geautomatiseerd functioneel testen van applicaties.

Dave Koonen, Testspecialist bij VX Company, heeft in de loop der jaren met vele testtoolsuites gewerkt en gaat tijdens het webinar ook e.e.a. over zijn ervaring met testtoolsuite “ICTestAutomation” van Trendic delen. Deze testtoolsuite bootst de eindgebruiker na en ondersteunt alle soorten technologieën. Verder heeft het als groot voordeel dat je hiervoor niet hoeft te kunnen programmeren. Met deze testtoolsuite heeft hij voor een aantal organisaties de regressietesten geautomatiseerd.

Dave geeft ook trainingen in deze testtoolsuite en in het opzetten van frameworks voor testautomatisering waarbij ook de randvoorwaardelijke zaken voor het inrichten van testautomatisering uitgebreid aan bod komen.

Voor wie?
Dit webinar is interessant als je meer wilt weten over testautomatisering en de testtoolsuite ICTestAutomation. Enige ervaring en affiniteit met testen is een pré.

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

joyce van vliet, vx company
Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company