vx company
menu
sluiten
gang van het kantoor, vx company

External
Resources

Samenwerking door IT specialisten binnen en buiten VX Company

Meld je aan als ZZP’er
Samenwerken is onze kracht

Bij VX Company werken wij met passie aan mooie uitdagende projecten. Ons doel is om er iedere dag voor te zorgen dat onze klanten worden voorzien van de beste ontwikkelaars, consultants, testers, data specialisten en Agile specialisten. Professionals die net iets meer leveren en de verwachtingen van de klant overtreffen. Soms zijn onze eigen professionals niet beschikbaar of hebben we een bepaalde specialisatie niet in huis. Dan maken we graag gebruik van hulp van buitenaf. Hulp van jou!

Onze klanten

Wij werken voor diverse gave klanten in uiteenlopende sectoren zoals: de overheid, financiële dienstverlening, nutsbedrijven, transport en logistiek, webwinkels, automotive en het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid, P-Direkt, die voor vier jaar met ons samenwerkt. Of wat dacht je van een ICT-opdracht voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid? Sinds het tekenen van een mantelovereenkomst ondersteunen wij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND), Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), Dienst Terugkeer & Vertrek (DTV), Justitiële Informatiedienst (Justid), Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de Raad voor de Kinderbescherming (RvdK).

Lees meer over onze softwareoplossingen

sns bank logo, vx company
future diagnostics logo, vx company
cz logo, vx company
brabant water logo, vx company
tu delft logo, vx company
Software specialisten gezocht

Ben jij een ZZP’er en wil jij graag met ons samenwerken? Ben je bereid een commitment met ons aan te gaan voor de lange(re) termijn? Hecht jij veel waarde aan persoonlijk contact in plaats van een marktplaats vol aanvragen? En voel jij je als een vis in het water bij onze specialismen? Meld je dan bij ons aan!

Java specialist
Java, Spring, Spring Boot, Maven, Jira, Confluence, JPA, Hibermate, API’s, Docker of Kubernetes, CI/CD, Azure, Agile werken en Data Driven Design.

.NET specialist
Als .NET (Core), ASP.NET, C#, Azure, het gebruik van Git voor Source Control, REST, het bouwen van API’s en Agile methoden en principes niet vreemd voor je zijn.

Big Data & BI specialist
Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar maken en beheren van productionele, gedistribueerde data platformen.

Agile specialist
“Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?”. Wij zoeken interim Scrum Masters en Agile en Kanban coaches die onze eindklanten helpen deze vraag te beantwoorden.

Gunstige samenwerkingsvoorwaarden

Wij behandelen rechtstreekse aanvragen van onze eindklanten in diverse branches. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bespreken altijd onze aanvraag met jou, voordat we een aanbieding doen bij onze klant(en).

Meld je aan als ZZP’er

Wil je meer weten over External Resources?

Remko
Neem contact op met Remko Stekelenburg
werknemer achter laptop, vx company