vx company
menu
sluiten
overleg, werknemers, vx company

meer dan werken alleen

Word #VeryXcited en kom werken bij dé leukste IT-partner van Nederland!

Neem contact op

Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. Wij houden van innoveren, gaan geen uitdaging uit de weg en vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken. We steken veel tijd in onze eigen technologische en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien ondernemen we graag leuke dingen met collega’s. Van samen werken en kennis delen tot ontspannen activiteiten buiten de deur.

Onze personeelsvereniging VrelaX organiseert jaarlijks meerdere verschillende activiteiten, waarbij vaak ook partners en kinderen aansluiten. Van het bezoeken van een dierentuin, tot een run over het Wipe Out parcours. Van je inzet verdubbelen in het casino tot skydiven. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het. Daarnaast organiseert VX Company ieder jaar een activiteit, waarbij we werken aan teambuilding en vitaliteit. Dit wisselen we af met onze VX Sap & Hap borrel. Een heerlijk moment om op verschillende locaties terug te kijken op onze behaalde resultaten! Natuurlijk staan we ook stil bij de verschillende thema- en feestdagen. Zo beuren we onze collega’s op tijdens Blue Monday, hijsen we ons graag in een foute kersttrui op nationale Foute Kersttruiendag en sluiten we het jaar gezellig af onder het genot van een kerstborrel.

maatwerkapplicatie

Een mens is nooit uitgeleerd

Bij VX Company staat jouw ontwikkeling nooit stil. Bij ons draait het niet alleen om het verbeteren van minder sterke eigenschappen, maar vooral om het ontwikkelen van jouw talenten. Iedere VX’er heeft zijn of haar eigen development programma, dat wordt samengesteld met onze (people)managers. Ook worden er regelmatig meetups, webinars, personeelsmeetings en kennisdelingssessies georganiseerd. Tijdens de kennisdelingssessies ga je samen met collega’s specifieke IT-vraagstukken uitdiepen.

Daarnaast bezoeken we graag evenementen om nieuwe kennis op te doen. Je snapt het vast al: kennisdeling staat bij ons centraal. Het zit geworteld in ons DNA, waardoor VX’ers op eigen initiatief Special Interest Groups samenstellen om in een bepaald onderwerp of thema te duiken.

Kom werken bij VX Company!
Talent Development

Onder de naam Talent Development biedt VX Company interne trainingen aan die kort en krachtig zijn en een directe relatie hebben met de benodigde soft skills van onze VX’ers. Verschillende onderwerpen die in het verleden al eens voorbij kwamen zijn bijvoorbeeld presenteren, personal Kanban, intakevaardigheden, bloggen, visueel communiceren en focus op je focus. Het is ieder jaar weer een verassing wat er op het programma staat!

Ben jij al #VeryXcited?

Wat wij allemaal meemaken bij VX Company delen we geregeld in blogs met de buitenwereld. Meestal schrijven onze IT professionals over de gave projecten of bijzondere situaties. Maar ook de leermomenten die zij meemaken tijdens opdrachten lichten we uit. Bovendien deelt onze receptie, directie, staf en ons management zo af en toe graag hoe hun dag eruitziet. Wat maken zij mee? En waar lopen zij tegenaan?

Ben jij benieuwd welke verhalen we tot nu toe al gedeeld hebben? Of ontdek je liever direct of wij de perfecte plek voor jou vrij hebben? Klik dan door op één van onderstaande buttons. Hebben wij jou nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie bij ons drinken! We beantwoorden graag al jouw vragen.

Lees onze blogs

Maatschappelijk verantwoord ontwikkelen

Naast dat wij ons inzetten voor de lokale bestrijding van AIDS en HIV in Zuid-Afrika door de ontwikkeling van software, proberen we ook dicht bij huis maatschappelijk verantwoord te ontwikkelen. Wij hebben geen specifieke focus voor een maatschappelijke bijdrage, maar betekenen graag direct of indirect iets voor een organisatie die een maatschappelijke bijdrage levert. Zo steunen we onder andere overheidspartijen, (geprivatiseerde) organisaties en stichtingen die een binding hebben met enige vorm van zorg. Dit geeft ons een extra kick in de ontwikkeling van software!

Ontdek alles over onze maatschappelijke betrokkenheid

Wil je meer weten over werken bij VX Company?

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk
collega's werkende achter laptop, vx company