Self Service BI

PowerApps maatwerk

Als low code in PowerApps niet genoeg functionaliteit biedt heeft Microsoft gelukkig de functionaliteit ingebouwd om PowerApps uit te breiden. Zo kunnen we nieuwe visuele componenten ontwikkelen, extra connectoren bouwen en kunnen we de extra faciliteiten inroepen van het Azure platform en specifiek Azure Functions.

Dat is het moment dat een low code ontwikkelaar te maken krijgt met full code en daar hebben we gelukkig genoeg ontwikkelaars van bij VX Company die uw project graag ondersteunen.

Gelukkig is het PowerApps platform uitbreidbaar zodat we vrijwel elke applicatie nu met dit low code platform kunnen ontwikkelen.

Informatie aanvraag voor PowerApps maatwerk

Componenten

Binnen PowerApps is het mogelijk om extra visuele componenten te ontwikkelen. Binnen PowerApps doet u dat door met de bestaande bouwblokken een nieuw component te maken. Wilt u echter iets wat niet in de bestaande bouwblokken zit (bijvoorbeeld een PDF inlezen en daarin aantekeningen maken), dan kan u dat nu zelf via het Component Framework. Dat is geen low code werk meer, maar werk voor onze specialisten, die u graag verder helpen.

Connectors

Binnen PowerApps zijn meer dan 200 connectoren naar externe bronnen beschikbaar, maar u wilt net een applicatie met een databron integreren die niet in dat lijstje voorkomt. In dat geval kunt u zelf een connector maken (Premium licentie voor nodig), maar als dat allemaal niet werkt kunnen wij ook een connector voor u op maat ontwikkelen.

Azure

Het Azure platform biedt vele diensten die handig zijn bij het ontwikkelen van een PowerApp. Voorbeelden zijn de Blobstorage voor het opslaan van afbeeldingen en de Cognitieve Services voor bijvoorbeeld het vertalen van teksten. Voor deze diensten zijn standaard connectors aanwezig. Mocht u een applicatie aan het ontwikkelen zijn met complexe berekeningen of functionaliteit die niet door PowerApps uitgevoerd kunnen worden, dan kunnen wij die altijd ontwikkelen met Azure Functions. Ook hier wordt low code full code en kunnen onze ontwikkelaars dat werk uit handen nemen.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van PowerApps of direct een demo inplannen? Bel mij of laat het weten via het formulier.

Rene-Kalf-rond

René Kalf

Principal Office 365 and Low/No Code Solutions Consultant

+31 6 22 98 68 96 Stuur René een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht