Agile-training-en-coaching-1825-94811@4x

PowerApps ontwikkelen

Het PowerApps platform is laagdrempelig en geschikt om door mensen met IT-affiniteit gebruikt te worden. We zien echter dat niet alle organisaties tijd hebben om dit zelf op te pakken, maar toch graag (nieuwe) zakelijke activiteiten willen ondersteunen met PowerApps.

Voor deze doelgroep nemen wij graag het ontwikkelwerk uit handen. Wij beschikken over ervaren ontwikkelaars die de mogelijkheden van het gehele PowerApps platform kennen. Een groot voordeel is dat wij ook het operationele beheer van de PowerApp voor onze rekening kunnen nemen.

Meer informatie over hulp bij het ontwikkelen van PowerApps

VX Company heeft PowerApps ontwikkeld voor een reeks van bedrijven, waar onder Vitens, Prins Bernhard Cultuurfonds en VEI. PowerApps als platform is inzetbaar voor een grote hoeveelheid aan applicaties. Van klein, zoals een evenementen inschrijf app, tot groot waarbij we het gehele bedrijfsproces van een goede doelenorganisatie van A tot Z ondersteunen.

De winst van PowerApps zit in:

  • de snelle doorlooptijd;
  • het snel kunnen aanpassen van de App aan wijzigende omstandigheden;
  • door de snelle ontwikkeltijd kunnen processen nu met een App ondersteund worden waar maatwerk anders te duur voor zou zijn geweest.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van PowerApps of direct een demo inplannen? Bel mij of laat het weten via het formulier!

Rene-Kalf-rond

René Kalf

Principal Office 365 and Low/No Code Solutions Consultant

+31 6 22 98 68 96 Stuur René een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht