Applicatiebeheer, Applicatieontwikkeling

Microsoft Power Apps

Wilt u snel maar doeltreffend inspelen op nieuwe en veranderende situaties in uw organisatie? En efficiënter gebruik gaan maken van uw bedrijfsapps? Dan is Microsoft PowerApps de ideale uitkomst! PowerApps maakt het namelijk mogelijk om een mobiele applicatie te bouwen die gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en veiliger is dan het rondsturen en blijven updaten van documenten. Wij helpen u om met PowerApps in uw mobiele applicatie kritische bedrijfsprocessen te ondersteunen!

VRAAG EEN DEMO AAN

Applicatieontwikkeling met Power Apps

PowerApps is onderdeel van het Power platform van Microsoft. Met PowerApps ontwikkelen wij, zonder complex ontwikkeltraject, een applicatie die (kritische) bedrijfsprocessen ondersteunt in uw dagelijkse werkzaamheden. Een PowerApp applicatie is bovendien geschikt voor zowel mobiel als desktopgebruik. PowerApps wordt bijvoorbeeld ingezet voor het vervangen van een Excel sheet door een mobiele applicatie, maar kan ook gekoppeld worden met SharePoint applicaties en (Nintex) workflowapplicaties. Wij bieden ondersteuning vanaf het in kaart brengen en stroomlijnen van het business proces, tot de bouw en het beheren van uw PowerApp. Als u al gebruik maakt van Microsoft 365, kunnen we direct van start!

Power Apps uitbesteden

Het Power Platform is specifiek gebouwd om snel in te kunnen spelen op nieuwe en veranderende situaties. Waar wij in software ontwikkeltrajecten efficiënt Agile werken in sprints van twee weken, is het bij PowerApps mogelijk om te werken in sprints van een paar dagen. Hierdoor biedt PowerApps oplossingen voor applicaties waarvoor maatwerk te duur is. Het gaat hierbij dus niet meer om een low code, maar om een full code applicatie. Ons PowerApps team schakelt snel en staat voor u klaar bij het ontwikkelen van uw nieuwe applicatie. Naast het (door)ontwikkelen van PowerApps verzorgen wij ook het beheer en onderhoud van de voor of door u ontwikkelde PowerApp.

VEI mockup@4x

Efficiënte registratie in backoffice applicatie met Power Apps

VEI is opgericht in 2004 door Nederlandse waterleidingbedrijven. Sinds haar oprichting heeft VEI partnerships afgesloten met water operators in meer dan 20 landen in voornamelijk Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Meer dan 300,000 mensen krijgen op deze manier verbeterde toegang tot schoon (drink)water. Medewerkers van Nederlandse waterbedrijven die het werk van VEI willen ondersteunen kunnen zich via een portaal aanmelden bij VEI. Daarbij kunnen ze aangeven welke expertise ze hebben, wanneer ze beschikbaar zijn en bijvoorbeeld welke talen ze spreken. VX Company realiseerde een met Microsoft .NET gebouwd portaal om de gegevens veilig te verzamelen en op te voeren in de backoffice omgeving van VEI. De backoffice applicatie van VEI is gebouwd met behulp van Microsoft PowerApps. Beide omgevingen worden door VX Company onderhouden en beheerd.

LEES MEER BUSINESS STORIES

Onze klanten

Applicatiebeheer Graydon@4x

Applicatiebeheer de Vereende@4x

Applicatiebeheer PBCF@4x

Applicatiebeheer Nedvang@4x

Liever zelf aan de slag met Power Apps?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft PowerApps en wilt u uw eigen applicatie op het Power Platform van Microsoft bouwen? Wij helpen u op weg tijdens de eerste stappen in het ontwikkelen met PowerApps. In onze PowerApps training leren we u in twee dagen de kneepjes van het vak. Tijdens de eerste trainingsdag richten we ons op de basis, die nodig is om een Canvas PowerApp te bouwen. Op de tweede dag maken we samen de applicatie die u voor ogen hebt. De training is geschikt voor iedereen met affiniteit voor IT.

Bundel de krachten van Power Apps met Power BI

Waarom zou het voor u handig zijn om Power BI te gebruiken? Eén van de belangrijkste redenen is de integriteit van uw data. We zien in veel organisaties een ware ‘Excel-cultuur’. Cijfers worden uit allerlei systemen gekopieerd en gedumpt in Excel. Dit bestand wordt als bijlage in een mail rondgestuurd. Dit is een klassiek voorbeeld waar versiebeheer gaat spelen, stuur een Excel als bijlage aan 10 personen en u creëert 10 kopieën van de waarheid. Tel daarbij op dat één celletje in Excel zomaar per ongeluk aangepast kan worden en voordat je het weet worden er beslissingen genomen op basis van foute cijfers in de verkeerde Excel versie. De oplossing: exit Excel en enter Power BI!

Wij zien dat Power BI de laatste jaren een grote vlucht heeft genomen. Dat komt doordat Microsoft een hele duidelijke propositie heeft met het Power Platform: low code development met PowerApps en integratie en workflows met Power Automate. De uitkomsten van PowerApps en workflows presenteert u met Power BI. Alle apps integreren naadloos met elkaar én met andere platformen zoals SQL, Oracle en DB2 databases, Azure en andere online platformen.

Voordelen van Microsoft Power Apps bij VX Company

➔   Snel te bouwen en aan te passen applicatie met behoud van kwaliteit
➔   Team van specialisten helpt bij de bouw en aanpassingen in de beheerfase
➔   Samen zorgen we voor een applicatie die aansluit op veranderende bedrijfsprocessen
➔   Uw PowerApp is zowel als web én mobiele applicatie beschikbaar
➔   PowerApps is geschikt voor gebruik vanaf alle platformen
➔   Ervaren consultants kijken met je mee om uw bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren
➔   Integreer uw PowerApp met andere onderdelen van het Power platform zoals Power BI

Direct starten met PowerApps?

Bel met Jolijn of stel een vraag via het formulier.

Jolijn Knikman12

Jolijn Knikman

Sales & Marketing Applicatiebeheer

+31 6 22 98 68 81 Stuur Jolijn een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Doe de Applicatiecheck​

Benieuwd wat de huidige status is van de Azure, Angular, Kubernetes, .NET, PowerApps of Java applicatie? Vraag dan de Applicatiecheck aan. Wij onderzoeken hierin onder meer de versies van producten, patchlevels, mogelijkheden van nieuwere versies en de staat van de applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit op basis van mogelijke verbeterpunten. ​

DOE DE APPLICATIECHECK