VX - home

Microsoft PowerApps

Binnen een paar minuten al een mobiele applicatie ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is? Dit klinkt als een onmogelijke opgave, maar niets is minder waar! Met Microsoft PowerApps bent u in staat om eenvoudig, zonder complex ontwikkeltraject, een app te maken die u en uw (kritische) bedrijfsprocessen ondersteunt bij uw dagelijkse werkzaamheden.

PowerApps is dé oplossing van Microsoft die gebruik maakt van eenvoudige, visuele drag-and-drop concepten om veilige apps te maken die u kunt gebruiken binnen uw browser, mobiele telefoon of tablet.

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning bij het maken van een app? Onze consultants staan voor u klaar!

Vraag een demo aan

Publiceer uw applicatie in een handomdraai

Naast de vele verschillende connectoren biedt Microsoft PowerApps ook een gevarieerd aantal templates. U hoeft dus niet met een leeg scherm te beginnen, al is dat natuurlijk ook altijd een optie. Deze templates kunnen u helpen bij het starten van uw eigen bedrijfsapplicatie. Tevens bieden deze templates u de kans om functionaliteiten af te kijken. Altijd handig!

Bent u klaar met uw app? Dan is het een kwestie van publiceren. Door de korte time to market is de app direct beschikbaar binnen de browser en mobiele devices (zowel binnen iOS, Android als Windows 10)!

innovate_1778x600[1]@4x

Integratiemogelijkheden en koppelingen

Hoewel Microsoft PowerApps als onderdeel binnen Office 365 wordt aangeboden, zijn er veel verschillende integratiemogelijkheden. Hierdoor lijken de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Vanuit PowerApps is het eenvoudig om gegevens te gebruiken vanuit onder andere:

  • Lijsten op SharePoint / Office 365
  • Excel bestanden
  • Microsoft SQL Server
  • Salesforce
  • Dynamics 365

In totaal zijn er meer dan 200 connectoren beschikbaar die u kunt gebruiken, zowel voor data in de cloud als op uw on-premise omgeving!

Slide-4@4x

Verbind uw bronsystemen met PowerApps door
gebruik te maken van 200+ verschillende connectoren.

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

Koppel uw PowerApps applicatie met Microsoft Flow
om direct een bedrijfsproces te automatiseren.

Hoe begin ik met Microsoft PowerApps?

Op internet zijn er talloze blogs en video’s te vinden waarmee u een start kunt maken. Maar deze zijn nooit toegespits op de situatie van uw organsatie. Daarom biedt VX Company trainingen en workshops aan om u hiermee op weg te helpen. Natuurlijk zijn wij er ook om dit gehele traject uit handen te nemen en de PowerApp voor u te maken.

Trainingsaanbod PowerApps

Bekijk hieronder een overzicht van een aantal trainingen die wij voor u kunnen verzorgen. Staat uw training er niet tussen of heeft u vragen over één van de specifieke onderwerpen? Stuur ons dan gerust een e-mail of geef ons een belletje!

MS-Powerapp

Aan de slag met
Microsoft PowerApps

MS-powerapps

Microsoft PowerApps
voor gevorderden

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van PowerApps of direct een demo inplannen? Bel mij of laat het weten via het formulier!

Raphael van Laer

Raphael van Laer

Business Development Manager

+31 6 13 54 65 04 Stuur Raphael een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Een greep uit de organisaties die u voorgingen:

Vitens - VX Company
Moooi@4x
ESKA@4x
Prins Bernard Cultuurfonds - VX Company