VX - home

PowerApps, low code Apps ontwikkelen

Binnen een uur een mobiele applicatie ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is? Dit klinkt als een onmogelijke opgave, maar niets is minder waar! Met Microsoft PowerApps bent u in staat om eenvoudig, zonder complex ontwikkeltraject, een app te maken die u en uw (kritische) bedrijfsprocessen ondersteunt bij uw dagelijkse werkzaamheden.

PowerApps is dé oplossing van Microsoft die gebruik maakt van eenvoudige, visuele drag-and-drop concepten om veilige apps te maken die u kunt gebruiken binnen uw browser, mobiele telefoon of tablet.

VX Company biedt verschillende diensten aan van ondersteuning bij de eerste stappen met PowerApps tot het beheren van PowerApps zelf. Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning bij het maken van een app? Onze consultants staan voor u klaar!

Vraag een demo aan

PowerApps training

We helpen u bij het zetten van de eerste stappen in het leren ontwikkelen met PowerApps. Dat doen we in de vorm van een training. Op dag 1 leert u de basis en op dag 2 gaan we samen de applicatie maken die u voor ogen heeft. De training is geschikt voor een ieder die affiniteit heeft met IT.

Lees meer

Maatwerk

We helpen bij de “moeilijker” zaken zoals het ontwikkelen van nieuwe visuele componenten in PowerApps, het bouwen van connectoren en het gebruik van webdiensten zoals Azure. Zaken waarbij het geen low code meer is maar full code wordt.

Lees meer

Ontwikkelen

We helpen bij het bouwen van een PowerApp, door deze voor u of samen met u te ontwikkelen.

Lees meer

Beheren

Ons applicatiebeheerteam beheert de PowerApps die u zelf of wij voor u gebouwd hebben.

Lees meer

Keuzes

We helpen bij het maken van een keuze voor een full of low code oplossing. Wij ontwikkelen applicaties met beide ontwikkelmethodes en kunnen daarom een goede afweging maken. Ook binnen het low code segment kunnen we een helpen om een afweging te maken tussen de verschillende platformen.

Licenties

We helpen bij het maken van de juiste licentiekeuze binnen PowerApps. Dat lijkt gemakkelijk, maar soms kunnen keuzes in hoe je de applicatie ontwikkelt grote gevolgen hebben voor de benodigde licentie. Wij overzien deze gevolgen en adviseren u over de beste keuzes.

Slide-4@4x

PowerApps opent nieuwe mogelijkheden om uw organisatie met een App te ondersteunen, waar klassiek maatwerk vaak te kostbaar is.

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

Met PowerApps is het mogelijk om robuuste (mobiele) applicaties te bouwen voor de processen van uw organisatie.

PowerApps verkort de ontwikkeltijd

PowerApps is het low code platform van Microsoft waarmee u volwaardige applicaties kan ontwikkelen. Met PowerApps verkort u de ontwikkeltijd van applicaties: waar u in normale software ontwikkeltrajecten sprints hebt van twee weken, kan u met PowerApps beter werken in sprints van 2 dagen.

Doordat u sneller ontwikkelt tegen lagere kosten voorziet PowerApps in oplossingen waar maatwerk anders te duur zou zijn geweest. Denk daarbij aan het vervangen van complexe Excel sheet door een robuuste PowerApp of het ondersteunen van innovatieve projecten in uw organisatie met een PowerApp. De drempel in het gebruik van PowerApps is laag, als u een Office/Microsoft 365 abonnement heeft, kunt u gelijk al gebruik maken van PowerApps.

 

innovate_1778x600[1]@4x

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van PowerApps of direct een demo inplannen? Bel mij of laat het weten via het formulier!

Rene-Kalf-rond

René Kalf

Principal Office 365 and Low/No Code Solutions Consultant

+31 6 22 98 68 96 Stuur René een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Een greep uit de organisaties die u voorgingen:

Vitens - VX Company
Moooi@4x
ESKA@4x
Prins Bernard Cultuurfonds - VX Company