vx-header-algemeen-1024×322

Projectmanagement

Onze dochteronderming Arlande richt zich op het verbeteren van blijvende resultaten van bedrijven. Dat doet zij met behulp van project-, programma- en interim management, project portfolio management, professionaliseren en verandermanagement en (corporate) information management.

Ga naar website Arlande

Arlande

Project-, programma- en interim management

Arlande helpt organisaties veranderingen en gewenste doelen in de eigen bedrijfsvoering te realiseren door het ad interim invullen van management functies, het managen van veranderingen of door het aansturen van projecten en programma’s.

Project Portfolio Management

Wordt de directie van uw organisatie geconfronteerd met veel veranderingen? Besluitvorming over ‘changing the business’ vraagt net zoveel aandacht als besluitvorming over ‘running the business’. Wanneer onduidelijk is hoe strategische ambities het best geïmplementeerd kunnen worden, zorgt Project Portfolio Management voor de juiste aanpak.

Professionaliseren en verandermanagement

Maakt u zich zorgen over de wijze waarop het projectmanagement en het professionaliseren hiervan in uw organisatie plaatsvindt? Loopt de terugverdientijd van initiatieven regelmatig op doordat projecten te lang duren? Arlande helpt bij de professionalisering van projectmatig werken.

(Corporate) Information Management aanpak

Als een directie IT in wil zetten om haar strategische ambities te bereiken, procesverbeteringen door te voeren, het applicatielandschap te verbeteren of meer gebruikt te maken van de cloud, dan is het goed meer overzicht van, inzicht in en controle over de IT- en informatievoorziening te krijgen. Arlande biedt hiervoor de (Corporate) Information Management (CIM) aanpak. Daarin hanteert zij referentiemodellen waardoor het informatie- en IT-beleid in zeer korte tijd vorm krijgt. Deze werkwijze borgt zij vervolgens, zodat een organisatie in staat is om zelf de informatievoorziening door te ontwikkelen en te beheersen.

Ga naar website Arlande

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van projectmanagement? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

gerard-klein-bluemink-2-592px

Gerard Klein Bluemink

Commercieel Directeur

+31 35 539 09 09 Stuur Gerard een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Dit veld is verplicht