Banner VX

Samenwerken met SharePoint & Office 365

Door slim samen te werken binnen Office 365, haalt u het maximale uit uw medewerkers én daarmee uit uw organisatie. Het is daarom belangrijk te beschikken over functionaliteit waarmee uw medewerkers beter, sneller en professioneler kunnen communiceren en samenwerken.

VX Company biedt dienstverlening en producten zoals een standaard sociaal intranet, PowerApps oplossingen en SharePoint en Office 365 consultancy die dit mogelijk maken.

Office 365 in 5 dagen

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de cloud. Onze Office 365 specialisten bieden u de ondersteuning die nodig is bij de start van een migratie naar een Office 365 omgeving en helpen bij de inrichting en adoptie. Dat doen wij onder andere met onze ‘Office 365 in 5 dagen’ aanpak. In deze aanpak werken we in vijf dagen toe naar een werkbare Office 365 omgeving waarin met samenwerken gestart kan worden. De stappen zijn eenvoudig, we betrekken de medewerkers in het proces en leveren een oplossing waarbij gebruikers op alle devices kunnen samenwerken.

Meer informatie

Addappt – snel aan de slag met Office 365

Addappt is een aanpak wanneer het gaat om de implementatie van een sociaal intranet- en samenwerkingsplatform op Office 365. Addappt biedt organisaties de mogelijkheid om snel een Office 365 omgeving te realiseren. Deze aanpak is gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten . Door de laatste ontwikkelingen in Office 365, biedt het ook aanvullende webonderdelen en extensies die ervoor zorgen dat Office 365 nóg beter aansluit bij uw wensen en eisen. Met Addappt als basis heeft u een vliegende start met een sociaal intranet dat perfect past bij uw organisatie.

Meer informatie

Laptop - VX Company

Ontwikkel in een paar minuten al een slimme, mobiele applicatie met Microsoft PowerApps. En dat zonder enige programmeerervaring!

Ontdek Microsoft PowerApps

Slide-2@4x

LiveTiles tovert uw SharePoint en-/of Office 365 omgeving om naar een volwassen intranet en geeft het een uniek uiterlijk!

Ontdek LiveTiles

Banner VX

Nintex helpt bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen door gebruik te maken van voorgeconfigureerde, functionele acties.

Ontdek Nintex

VX Company - banner

DocuSign ondersteunt uw bedrijfsprocessen en ontzorgt wanneer het gaat om het verzamelen van digitale handtekeningen.

Ontdek DocuSign

SharePoint en Office 365 consultancy en adoptie

Heeft u behoefte aan ondersteuning binnen SharePoint en-/of Office 365? Onze ervaren consultants helpen u graag bij de implementatie, inrichting en adoptie van uw platform. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers direct aan de slag kunnen met functionaliteiten zoals SharePoint, PowerApps, Yammer, Skype for Business, Microsoft Flow, Microsoft Teams of zelfs Microsoft Dynamics CRM.

Daarnaast steken zij graag ook de handen uit de mouwen om samen met u een (maatwerk)applicatie te ontwikkelen of uw oude SharePoint omgeving te migreren.

Een project valt of staat natuurlijk met het gebruik hiervan. Onze mensen verzorgen dan ook bij de adoptie van het gehele traject. Zo geven wij trainingen, workshops of informatiesessies om de medewerkers van uw organisatie te ondersteunen.

Meer informatie

SharePoint en Office 365 trainingen

Om optimaal gebruik te ­­maken van uw SharePoint of Office 365 omgeving is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en hoe u deze kunt inzetten. VX Company biedt speciaal hiervoor SharePoint en Office 365 trainingen op maat. Deze worden bij u op locatie gegeven en zijn gericht op uw IT-omgeving. Uw medewerkers worden daardoor ‘in-context’ getraind. De onderwerpen die behandeld worden, liggen dichtbij de werkzaamheden die uw medewerkers uitvoeren.

Meer informatie

SharePoint beheer

U heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een applicatie of sociaal intranet. Dan wilt u natuurlijk ook dat deze goed blijft werken en snel kan worden aangepast. Mist u de mensen, de middelen en de tijd om uw applicatie of intranet zelf te onderhouden en te vernieuwen? VX Company kan uw maatwerk applicatie of intranet in beheer nemen. U kunt daarbij altijd rekenen op de ondersteuning van deskundig ingewerkte applicatiebeheerders.

Meer informatie

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van samenwerken en vergaderen? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Manager Application Services

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht