Addappt-screen-VX Company

Addappt – sociaal intranet

Addappt is een sociaal intranet en samenwerkingsomgeving in één. Een standaard framework op SharePoint, gebaseerd op eisen en wensen van een grote groep Addappt klanten, waarmee u als organisatie direct aan de slag kunt!

Download whitepaper Download SharePoint sprookjesboek

Snel een operationeel sociaal intranet

Wij geloven dat een sociaal intranet pas echt toegevoegde waarde heeft voor een organisatie als deze gebouwd is op basis van bedrijfsvraagstukken en niet op basis van technische mogelijkheden. Om een indeling te krijgen op basis van bedrijfsvraagstukken, kunt u van A tot Z gaan bedenken wat uw organisatie nodig heeft als het gaat om een SharePoint omgeving. Daarna pas start de echte implementatie van uw sociaal intranet. Met dit traject bent u veel tijd en geld kwijt.

Addappt is anders. Addappt is een intranet dat is gebaseerd op wensen en eisen van een groep Addappt klanten. Het staat dus eigenlijk al klaar en voldoet standaard aan 80% van uw wensen. De resterende 20% vullen wij samen met u in. Zo heeft u snel een overzichtelijk en volledig functioneel sociaal intranet klaarstaan. Zowel op uw desktop, tablet als smartphone.

Creëren, communiceren en samenwerken

Addappt is een sociaal intranet dat erop gericht is om interactie, samenwerking en het delen van kennis binnen organisaties te bevorderen. Medewerkers kunnen de hele dag vanuit één scherm creëren, communiceren en samenwerken. Het laatste bedrijfsnieuws lezen, op de hoogte zijn van jarige collega’s, discussiëren via Yammer en (gezamenlijk) documenten schrijven en bewerken – het kan allemaal vanuit Addappt. Ook wanneer niet alle collega’s op hetzelfde kantoor werken, blijven de lijnen kort en de band sterk dankzij dit sociaal intranet.

Gebruikersadoptie: uw medewerkers gaan er echt mee werken

Een nieuwe omgeving moet zo zijn ingericht dat ze door uw medewerkers wordt ervaren als een handig middel om hun werk uit te voeren. Een onmisbaar onderdeel bij het implementeren van een sociaal intranet is daarom de adoptie. Juist de adoptie bepaalt voor een groot gedeelte het succes van uw nieuwe SharePoint omgeving. Voor en tijdens het traject betrekken we u en uw medewerkers bij de inrichting van de omgeving. Zo verzorgen we bijvoorbeeld workshops, lunch- en inloopsessies en bieden we standaard communicatiemiddelen aan.

En het stopt niet na de livegang. We zorgen namelijk voor eenvoudige handleidingen en bieden trainingen aan voor een soepele start met Addappt.

Voordelen Addappt

  • Een vaste prijs per jaar, inclusief consultancy, workshops en trainingen.
  • Mogelijk binnen Office 365, op SharePoint on premise of in een hybride omgeving.
  • Optimale integratie met Yammer om de communicatie en betrokkenheid van uw medewerkers te verbeteren.
  • Samenwerken met externen is mogelijk.
  • Snelle start door middel van het standaard framework.

Download factsheet

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van samenwerken en vergaderen? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Raphael van Laer

Raphael van Laer

Business Development Manager

+31 6 13 54 65 04 Stuur Raphael een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht