4061593142_92c79bf78d_o

DocuSign

Voor bepaalde processen moeten documenten getekend worden. Iets wat met enige regelmaat zorgt voor vertraging, zeker als de persoon die de handtekening moet zetten de rest van de week niet aanwezig is. Het proces zit hem niet alleen in het maken van het document, maar ook het printen, versturen, tekenen en opnieuw inscannen en versturen is onderdeel hiervan. Met DocuSign verzamelt u digitaal handtekeningen, wat het proces een stuk makkelijker maakt.

Een sterke combinatie

Tijdens het project bij onze klant Future Diagnostics werd ons gevraagd na te denken over een digitale werkomgeving, waarbij documenten eenvoudig ondertekend konden worden. Zowel door interne als externe medewerkers. Office 365 als basis voor alle documenten en een naadloze aansluiting van DocuSign als third-party software om het digitaal ondertekenen te ondersteunen bleek uiteindelijk een erg sterke combinatie.

Digitaal handtekeningen verzamelen

DocuSign is een toepassing waarmee het mogelijk is om digitaal handtekeningen te verzamelen van zowel directe collega’s als bijvoorbeeld een klant of leverancier. Het document wordt digitaal ondertekend en voorzien van een zogenoemde Certificate of Compliance. Dit certificaat is het bewijs dat het document ook daadwerkelijk is ondertekend.

Koppeling met Microsoft Dynamics CRM

Naast het feit dat je met DocuSign in één klap het gehele proces hebt gedigitaliseerd, biedt DocuSign ook verschillende koppelingsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig te regelen dat een offerte direct vanuit de online versie Microsoft Dynamics CRM naar de klant verstuurd wordt voor een handtekening. Is de offerte vervolgens getekend, dan is deze direct beschikbaar in Dynamics CRM.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van DocuSign? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Manager Application Services

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht