VX Company - banner

LiveTiles

SharePoint en Office 365 bieden uitstekende mogelijkheden voor een intranet- en/of samenwerkomgeving. Door Microsoft is er veel aandacht besteed aan functionaliteiten die aansluiten bij het gebruik hiervan. Echter, het aanpassen van de look en feel zodat dit aansluit bij de huisstijl van uw organisatie is vaak erg lastig. Daarom werken wij samen met LiveTiles.

Vraag een gratis demo aan

LiveTiles maakt uw intranet volwassen

LiveTiles, een third-party applicatie, tovert uw SharePoint (Online) omgeving om naar een volwassen intranet. Met meer dan 40 verschillende, voorgeconfigureerde functionele tegels bent u zelf in staat om uw intranet op te bouwen, vorm te geven en hierdoor aan te sluiten bij uw organisatie. Niet alleen op het gebied van functionaliteit, maar ook zeker qua huisstijl.

Door gebruik te maken van LiveTiles creëert u in een handomdraai een nieuwe startpagina voor uw intranet. Instellingen zoals de kleuren, gebruik van afbeeldingen, de plaats van het menu als de indeling van de pagina bepaalt u helemaal zelf. De basis van dit ontwerp kunt u vervolgens opnieuw gebruiken voor andere sites, zodat het intranet één uniform uiterlijk krijgt. Tevens zijn alle ontwerpen ‘responsive’, daarmee zien alle pagina’s er dus direct goed uit op een smartphone of tablet.

Slide-1@4x

Koppel andere applicaties door gebruik te maken van meer dan 40 verschillende API-integraties.

Slide-2@4x

In een handomdraai uw SharePoint omgeving
een nieuw uiterlijk geven?

Ervaar het zelf

Integratiemogelijkheden zijn (bijna) eindeloos

De visie van VX Company rondom SharePoint / Office 365 is het creëren van één digitale werkomgeving. LiveTiles vult onze visie uitstekend aan, maar gaat zelfs nog een stapje verder. Niet alleen proberen ze een digitale werkomgeving te realiseren, maar vooral een intelligente werkomgeving.

LiveTiles biedt de mogelijkheden om externe applicaties, zoals SalesForce, MailChimp of Jira (Atlassian), te integreren met uw intranet. Hiermee creëert u die intelligente werkomgeving. Ook voor sociale media-tools als YouTube, Twitter, LinkedIn, Pinterest en SoundCloud biedt LiveTiles koppelingsmogelijkheden. Kijk voor de volledige lijst op LiveTiles.nyc/api-integrations.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van LiveTiles of direct een demo inplannen? Bel mij of laat het weten via het formulier!

Rene-Kalf-rond

René Kalf

Principal Consultant SharePoint

+31 6 22 98 68 96 Stuur René een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Een greep uit de organisaties die u voorgingen:

Moooi@4x
DePersgroep@4x
de Vereende - VX Company