Laptop

LiveTiles

SharePoint is een krachtig samenwerkingsplatform. Er is veel aandacht besteed aan de techniek en die werkt goed. Wilt u echter iets aanpassen in het design van SharePoint, dan is dat erg lastig en kost het veel tijd en geld. Daarom werken we samen met LiveTiles: een design product dat we over uw SharePoint omgeving heen leggen en waarmee u in een handomdraai een nieuw design heeft voor uw omgeving.

Nieuw responsive design

Met LiveTiles maken we een nieuw design voor bijvoorbeeld de startpagina van uw sociaal intranet. Daarnaast ontwikkelen we designs voor uw verschillende sites binnen SharePoint. Met LiveTiles Build, een apart onderdeel binnen LiveTiles, maakt u van uw design een SharePoint site template. Hiermee zorgt u ervoor dat alle nieuwe sites direct het juiste ontwerp krijgen.

Al deze designs zijn responsive en dus te openen met zowel uw smartphone, tablet als pc. Met LiveTiles kiest u zelf waar uw informatie komt te staan en kunt u veel verder gaan dan standaard SharePoint designs. Instellingen zoals achtergrondkleuren, achtergrondafbeeldingen en de plaats van menu’s bepaalt u zelf. Daarnaast maken we – indien gewenst – op uw omgeving een koppeling met bijvoorbeeld OneDrive, e-mail, agenda, Twitter, Facebook, YouTube en SoundCloud.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van LiveTiles? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Manager Application Services

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag