VX Company - banner

Office 365 in 5 dagen

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de cloud. Onze Office 365 specialisten bieden u de ondersteuning die nodig is bij de start van een migratie naar een Office 365 omgeving en helpen bij de inrichting en adoptie. Dat doen wij onder andere met onze ‘Office 365 in 5 dagen’ aanpak. In deze aanpak werken we in vijf dagen toe naar een werkbare Office 365 omgeving waarin met samenwerken gestart kan worden. De stappen zijn eenvoudig: we betrekken de medewerkers in het proces en leveren een oplossing waarbij gebruikers op alle devices kunnen samenwerken.

De modules

In de ‘Office 365 in 5 dagen’ aanpak voeren we in vijf dagen werkzaamheden uit om de start van samenwerken met Office 365 te vergemakkelijken. Er is één module die u altijd moet doorlopen: Office 365 in 5 dagen. In deze basismodule nemen we met u de eisen en wensen door en wordt er een basisomgeving ingericht in uw Office 365 omgeving. Daarna kunt u indien gewenst kiezen voor diverse vervolgmodules.

p2s-aantekeningen

Documentmanagement

In vijf dagen realiseren we een documentmanagementsysteem, waarin alle documenten staan opgeslagen en makkelijk terug te vinden zijn aan de hand van kenmerken zoals ‘Auteur’, ‘Laatst gewijzigd’ en ‘Categorie’.

Processen

Een proces (deels) automatiseren? Office 365 is daar uitermate geschikt voor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goedkeuringstraject voor documenten of het indienen van een declaratieformulier. In vijf dagen gaan wij samen met u kijken welke processen binnen uw omgeving te automatiseren zijn op basis van Microsoft Flow, de standaard SharePoint Workflows of met een third-party oplossing zoals Nintex.

applicatie-ontwikkeling
p2s-veilig

Single Sign On en security

Niets is vervelender dan op elk device en na elk bezoek aan een omgeving opnieuw te moeten inloggen. Wij zorgen er in vijf dagen voor dat uw medewerkers na de allereerste keer inloggen in de omgeving zonder problemen en veilig van alle functionaliteit binnen uw Office 365 omgeving gebruik kunnen maken.

Sociaal intranet

In vijf dagen implementeren wij de basis voor een sociaal intranet, waarmee u samenwerking, kennisdeling en communicatie onder uw medewerkers stimuleert.

addappt
crowdtesten

Office 365 adoptie

De techniek en software staan… Wat daarna komt is volgens ons even belangrijk, zo niet belangrijker voor uw organisatie. Het succes van SharePoint en Office 365 hangt namelijk af van het gebruik ervan door uw medewerkers. In ons adoptietraject van vijf dagen zorgen we ervoor dat uw medewerkers de voordelen van een nieuwe omgeving inzien en na de implementatie er echt mee (samen)werken.

Uw wens

Buiten de eerder genoemde modules is het natuurlijk niet gek als u zelf ook nog wensen heeft omtrent de inrichting van uw Office 365 omgeving. In deze vrije module gaan wij samen met u kijken welke wens(en) u nog heeft en welke in vijf dagen te realiseren zijn.

samenwerken

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze Office 365 in 5 dagen aanpak? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Raphael van Laer

Raphael van Laer

Business Development Manager

+31 6 13 54 65 04 Stuur Raphael een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht