Laptop - VX Company

SharePoint en Office 365 adoptie

De techniek en software staan… Wat daarna komt is volgens ons even belangrijk, zo niet belangrijker voor uw organisatie. Het succes van SharePoint en Office 365 hangt namelijk af van het gebruik ervan door uw medewerkers. Daarom zijn wij gespecialiseerd in adoptietrajecten. Daarbij hanteren we de optimale mix: ‘Organiseren’, ‘Motiveren’, ‘Trainen’ en ‘Verankeren’, die we zowel voor, tijdens als na de implementatie van uw SharePoint of Office 365 omgeving inzetten.

crowdtesten

Organiseren

We starten het traject met de vragen: ‘Wat wil uw organisatie bereiken met SharePoint of Office 365?’, ‘Welke businessdoelen zijn er?’ en ‘Hoe gaan we de inrichting en het gebruik van de omgeving daarop afstemmen?’. Dit gebeurt voorafgaand en tijdens de implementatie van uw SharePoint of Office 365 omgeving. Vervolgens bepalen we aan de hand van wensen en eisen van uw organisatie de inrichting van de omgeving.

Motiveren

Aan de hand van de wensen die u formuleert, zorgen we ervoor dat de omgeving zó ingericht is dat uw medewerkers hun organisatie en hun werk er direct in herkennen. De nieuwe omgeving mag nadrukkelijk niet iets zijn wat ze ‘erbij moeten doen’. De omgeving moet zo goed zijn ingericht dat dit door medewerkers wordt ervaren als een handig middel om hun werk uit te voeren.

samenwerken

agile-trainingen

Trainen

De weg leren kennen in alle functionaliteit van uw nieuwe omgeving hoeft niet alleen op de klassieke klassikale manier. Voor en tijdens het traject betrekken we uw medewerkers bij de inrichting van de omgeving. Zo bieden we quick reference cards, videomateriaal, wiki’s en ’30 tips in 30 minutes’ sessies. Daarnaast verzorgen we tijdens en na de implementatie van uw omgeving spreekuren, trainingen voor nieuwe gebruikers en lunchsessies. We zorgen er hiermee voor dat uw medewerkers de voordelen van een nieuwe omgeving inzien en na de implementatie er echt mee (samen)werken.

Verankeren

SharePoint en Office 365 verdienen een solide verankering in uw organisatie. Na de implementatie van uw omgeving meten we het bezoek. Sluit de nieuwe omgeving aan op de wensen van uw organisatie? Waar wordt het meest op gezocht en belangrijker, wordt dit gevonden? Ook nu bieden we trainingen en support aan. Het uitbreiden van kennis en het delen van ervaringen blijven een belangrijk uitgangspunt bij de adoptie van SharePoint en Office 365.

addappt

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van SharePoint en Office 365 adoptie? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Raphael van Laer

Raphael van Laer

Business Development Manager

+31 6 13 54 65 04 Stuur Raphael een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht