VX - home

SharePoint en Office 365 trainingen

Om optimaal gebruik te ­­maken van uw SharePoint of Office 365 omgeving is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en hoe u deze kunt inzetten. We bieden speciaal hiervoor verschillende trainingen aan. Deze worden bij u op locatie gegeven en zijn gericht op uw SharePoint en-/of Office 365-omgeving. Uw medewerkers worden ‘in-context’ getraind. Wilt u er toch even tussenuit, dan hebben wij natuurlijk ook een mooie trainingsruimte beschikbaar!

De onderwerpen die tijdens de trainingen behandeld worden liggen dichtbij de werkzaamheden van u en uw medewerkers. Hierdoor zijn de trainingen altijd perfect op maat.

Onze trainingen zijn altijd op maat

Standaard trainingen op het gebied van SharePoint en Office 365 zijn er genoeg. Maar sluiten deze eigenlijk wel aan bij uw behoeften? Komen de onderwerpen aan bod waar u wat meer over wilt weten? Of u nu op zoek bent naar een training voor functioneel beheerders, contentbeheerders of juist eindgebruikers, bij VX Company bent u aan het juiste adres!

Samen met u zorgen wij ervoor dat de training precies aansluit van uw wensen. De vraagstukken waar u mee worstelt komen altijd aan bod zodat u direct met deze kennis aan de slag kunt.

Trainingsaanbod

Bekijk hieronder een overzicht van een aantal trainingen die wij voor u kunnen verzorgen. Staat uw training er niet tussen of heeft u vragen over één van de specifieke onderwerpen? Stuur ons dan gerust een e-mail of geef ons een belletje!

MS-Office-logo@4x

Basistraining
Office 365

MS-Users@4x

SharePoint en-/of Office 365
voor eindgebruikers

MS-Functioneel@4x

SharePoint en-/of Office 365
voor functioneel beheerders

MS-Teams-logo@4x

Samenwerken in
Microsoft Teams

MS-Powerapp-2@4x

Aan de slag met
Microsoft PowerApps

MS-powerapps-3@4x

Microsoft PowerApps
voor gevorderden

MS-managers@4x

Basistraining Office 365
voor managers en beslissers

MS-document-management@4x

Document Management
in en met Office 365

Trainers met ervaring

Sinds 2007 is VX Company te vinden in de wereld van SharePoint, en nu dus ook Office 365. In de afgelopen 10 jaar hebben wij dus al flink wat ervaring opgedaan op zowel fuctioneel als technisch gebied. Onze consultants zijn echter niet alleen bedreven wanneer het gaat om het inrichten van SharePoint en-/of Office 365 omgevingen. Zij hebben ook jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties bij deze projecten. Al deze ervaring passen wij vervolgens toe in onze trainingen en workshops.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van SharePoint of Office 365 trainingen? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Raphael van Laer

Raphael van Laer

Business Development Manager

+31 6 13 54 65 04 Stuur Raphael een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht