VX Company banner

Self-Service BI met Power BI

In uw bedrijfsvoering leunt u voor een belangrijk deel op uw ervaring. Ervaring is belangrijk, maar feiten evenzeer. Die feiten zitten vaak verstopt in de data. Om informatie uit data te kunnen halen wilt u niet afhankelijk zijn van de IT-afdeling. U wilt snel zelf nieuwe analyses kunnen uitvoeren en de feiten helder krijgen zonder daarvoor de hulp van een ander in te moeten schakelen. Of u nu manager, controller of analist bent, Self-Service BI geeft u de mogelijkheid om snel meer inzicht te verwerven in uw bedrijfsprestaties en de wereld eromheen.

Een Self-Service BI-implementatie gaat niet zonder slag of stoot. Afhankelijk van de omvang zijn er uitdagingen op het gebied van security, governance, data-integratie, kwaliteit en interpretatie. Die moet u niet uit de weg gaan maar juist omarmen. U heeft hier een goede partner voor die het hele proces van advies tot implementatie op zich neemt: VX Company.

VX Company is expert op het gebied van Power BI, de Self-Service BI-oplossing van Microsoft. VX Company medewerkers hebben veel ervaring in het opzetten en inrichten van Power BI-omgevingen in nieuwe en bestaande data-architecturen. VX Company ondersteunt bij het combineren en modelleren van grote datasets en het maken van krachtige visualisaties. We geven workshops voor verschillende (eind)gebruikers. Aspecten zoals security, governance, data-integratie, kwaliteit en interpretatie zijn bekend terrein voor ons.

Power BI implementeren doen we altijd samen met de opdrachtgever. Wilt u gebruik maken van Power BI? VX Company is uw partner.

Power BI workshop

Zoekt u een eenvoudige en laagdrempelige manier om informatie uit uw data te halen? Maak dan gebruik van Power BI van Microsoft. Power BI geeft u de mogelijkheid om snel krachtige inzichten te creëren en te delen binnen uw organisatie. Tijdens deze workshop van één dag ervaar je hoe Power BI werkt. Bovendien krijgt u antwoord op de vraag of Power BI iets voor uw organisatie kan betekenen.

Bekijk de workshop

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Self-Service BI? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht