Banner - VX Company

VX Company Software Development

Wij zijn dé betrouwbare partner voor stoere maatwerk software!

Onze wereld is de wereld van maatwerk software. Daar waar geen standaard software past of beschikbaar is. Of het nu gaat om advies, software ontwikkeling, applicatiebeheer of productioneel beheer, wij zijn thuis in alle facetten van maatwerk software.

Wij doen niet zomaar projecten, wij werken graag aan stoere software

  • Software die impact heeft op het bedrijfsproces van klanten: Enterprise breed en bedrijfskritisch
  • Software met maatschappelijke impact
  • Software volgens state-of-the-art technologie en architectuur
  • Software van bovengemiddeld goede kwaliteit
  • Software die door een buitengewone teamprestatie tot stand is gekomen

Wij zijn ervan overtuigd dat software development voor 100% mensenwerk is en dat succes door samenwerking wordt gerealiseerd. Het is daarom dat we hechten én bouwen aan de goede relatie met onze klanten op alle niveaus, zodat er partnership ontstaat. Bij onze klanten hebben we een hoge mate van vertrouwen opgebouwd op basis van geleverde concrete resultaten en eerlijke adviezen. We zitten graag vanuit de expert- en partnerrol dichtbij onze klanten. Vanuit het partnership verwachten klanten dat van ons en zij stellen onze inhoudelijk initiatieven op prijs.

Applicatiebeheer

VX Company Software Development helpt u met het onderhouden en doorontwikkelen van uw maatwerk applicatie. Een team van specialisten werkt aan nieuwe en bestaande applicaties en beheren de applicaties gedurende de gehele levenscyclus. Onze dienstverlening voeren we uit op basis van een SLA.

We beheersen de verschillende technieken om stoere software te bouwen, waardoor we onafhankelijk zijn. We ontwerpen, bouwen, verzorgen het volledige technische beheer en zorgen ervoor dat de applicatie technisch en functioneel actueel blijft. We zijn vakmensen die een goed product maken dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Het gebruik van de allernieuwste techniek is daarbij niet het belangrijkste, maar de software moet actueel, betrouwbaar, voorspelbaar en toekomstbestendig zijn

Maatwerk softwareprojecten

We zijn transparant over status en aanpak. We nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat. De manier waarop verschilt van project tot project: soms leidt een iteratieve aanpak tot het beste resultaat, andere projecten vragen om een gedetailleerd ontwerp vooraf en een strak geplande realisatie.

Betrouwbaar partnership betekent ook dat we de taal van onze klanten spreken. We besteden daarom extra aandacht aan het creëren van wederzijds begrip onder meer door het vastleggen van voorgestelde oplossingen in interactieve UX ontwerpen. De UX ontwerpen stimuleren enerzijds het creatieve proces voor ons en onze klanten en anderzijds geeft het richting voor de realisatie.

Tijdelijke inhuur van expertise

Op zoek naar een Software Professional voor een kleine software opdracht of als versterking van uw organisatie bij maatwerk softwareontwikkeling of als extra capaciteit van uw IT project? VX Company Software Development heeft diverse professionals in dienst, die u kunnen helpen. Samen met u kijken we naar de geschikte professional, afgestemd op uw behoefte en passend in uw bedrijfscultuur.

Lees meer

De reclassering heeft nu beter zicht op voortgang werkstraf

Lees meer klantverhalen

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over de dienstverlening van VX Company Software Development? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Tjeerd Keuning@4x

Tjeerd Keuning

Managing Consultant

+31 6 53 50 43 69 Stuur Tjeerd een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company