SOON@4x

SOON. A VX Company brand.

Mensen hebben véél meer in hun mars dan ze zelf beseffen. Daarom helpen wij hen om het allerbeste uit zichzelf te halen. En te blíjven halen. Zodat teams steeds een beetje sterker en effectiever worden. En organisaties op eigen kracht structureel veranderen en versnellen.

SOON website

 

Agile training

Ruim twintig soorten trainingen, waarna jij jouw talent en potentieel volledig kan benutten. Maximaal en blijvend. Korte workshops, meerdaagse trainingen (met certificering), individueel of in groepen. De beste trainingen van SOON om van jou de állerbeste in jouw vak te maken…

Bekijk onze trainingen

Agile coaching

Onze gecertificeerde coaches helpen teams en managers ontdekken hoe zij het beste volgens de Agile methode kunnen werken. En nét met dat ene duwtje in je rug bij onze coaching word jij een meester van jouw vak.

Ik wil meer weten over coaching

Training op maat

Heb je graag dat we naar jou toekomen? Of heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Bekijk de mogelijkheden

Engagement Management

Engagement Management richt zich op de transitie naar een Agile organisatie op hoog management niveau. Managementleden vormen een Enterprise Agility Team waarin zij veranderingen initiëren en uitvoeren.

Meer over Engagement Management

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

“Tijdens de training heb ik goede achtergrondinformatie gekregen over de combinatie van theorie en praktijk. Dit zijn goede handvatten voor toepassing in de dagelijkse praktijk. ”

– Deelnemer Scrum Master training

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

“Tijdens de training heb ik een helder beeld gekregen van de rol van Scrum Master. In een team, maar ook in een breder perspectief zoals in de hele organisatie.”

– Deelnemer Scrum Master training

Agile transities

Onze coaches begeleiden ook Agile transities. Heeft jouw organisatie een volledige overstap naar Agile werken gepland of loop je vast in de lopende Agile transitie? We helpen je graag. De daadwerkelijke invulling van een transitie is sterk afhankelijk van de behoeften van een organisatie. Onze coaches verzamelen samen met jou de ideeën en wensen; het gaat tenslotte om een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur.

We begrijpen dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt. Daarom betrekken onze coaches de professionals van jouw organisatie in het transitietraject en besteden ze aandacht aan het management en de business. Een Agile transitie vindt namelijk niet alleen plaats op de IT-afdeling. Voor een blijvend succes in Agile werken is de rest van de organisatie net zo belangrijk.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Agile werken? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Maartje Backus new@4x

Maartje Backus

Accountmanager

+31 6 15 02 42 65 Stuur Maartje een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht