Banner - VX Company

Testen

Als manager of ondernemer wilt u onbezorgd uw werk kunnen doen. Zonder storingen en fouten in het systeem. Bent u op zoek naar tijdelijke testexpertise? Bijvoorbeeld om software, functionaliteit of apps op mobile devices te testen? Onze testers zijn getrainde en ervaren professionals. Volledig op de hoogte van actuele testmethodieken, testtechnieken en testtools. Ze beschikken daardoor over de vaardigheden om in elke situatie optimaal te functioneren.

Mechatronics verification and validation services

Elke organisatie wil software snel en tegen de laagste kosten opleveren. Maar wanneer het gaat om software voor bedrijfskritische, computergestuurde mechanische systemen is het noodzakelijk dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Omdat de impact van software op deze systemen steeds groter wordt, is het van belang om zo vroeg mogelijk in het ontwikkeltraject te starten met verificatie en validatie: het vaststellen of een systeem voldoet aan de opgelegde eisen en de verwachtingen van een klant. VX Company biedt software verificatie en validatieservices. Onze specialisten hebben veel ervaring met het uitvoeren van unit tests, verificatiediensten, compliance tests en testmanagement.

Lees meer

Geautomatiseerd testen

U staat voor de uitdaging om steeds sneller software aan te passen aan veranderende omstandigheden. Besparen op kwaliteit is hierbij geen optie. Zou het niet mooi zijn als u structureel dezelfde of hogere kwaliteit kunt leveren en tegelijkertijd bespaart op kosten voor projecten, beheer of acceptatietesten? Onze testprofessionals helpen u bij de implementatie en invulling van geautomatiseerd testen. Zij ontwikkelen beleid, zetten een architectuur op, leveren testresultaten en zorgen voor de integratie in een development keten. Daarbij werken zij vanuit de gedachte dat de context en behoeften van u bepalend zijn voor de keuze voor een technische invulling.

Testconsultancy

Heeft u uw huidige testorganisatie wel eens onder de loep gelegd? Onze testconsultants helpen u inzicht te krijgen in de kwaliteit en efficiency van uw testactiviteiten. Op basis van analyse en onderzoek krijgt u de beste adviezen voor verbetering. Heeft u nog geen professionele testomgeving ingericht? Dan laten onze testconsultants u zien welke voordelen professioneel testen oplevert voor uw organisatie.

Testmanagement

Wat is een team uitstekende testprofessionals zonder coördinatie en management? Onze testmanagers zijn expert op het gebied van methoden, technieken en hulpmiddelen ter ondersteuning van het testproces. Samen met u ontwikkelt onze testmanager eerst de teststrategie en het testplan. Dit doet hij op basis van een analyse van uw IT-organisatie en uw specifieke wensen. Tijdens het testproject coördineert de testmanager alle testactiviteiten en rapporteert hij de resultaten aan u. Op deze manier blijft u continu betrokken bij het testproces en kunt u op elk moment uw wensen bijstellen. Het resultaat? Overzicht, efficiency en kwaliteit. En dat is nu net waar het om draait in een testproject.

Trainingen specifiek
voor fulltime testers,
ontwikkelaars,
beheerders
en managers.

Test trainingen

Wij verzorgen een breed scala aan Test trainingen in projectomgevingen waar veerkracht, effectiviteit en professionaliteit de sleutelbegrippen zijn. Ons aanbod loopt uiteen van korte interventie workshops tot meerdaagse trainingen en certificeringsprogramma’s. Ze zijn geschikt voor zowel fulltime testers, als ontwikkelaars, beheerders en managers die testen als onderdeel zien van hun verantwoordelijkheid of taak.

Bekijk onze test trainingen

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van testen? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

ap-schouten

Ap Schouten

Senior accountmanager

+31 6 22 98 69 34 Stuur Ap een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht