agile

Agile Foundation training

Gegeven door Erik Verreijt, Maarten Hoppen of Thijs de Hoop

Agile betekent letterlijk lenig. Huh? Wij laten je in deze training zien waarom. Vertellen je alles over Agile en de verschillende Agile methoden en hoe het binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Eigenlijk laat je je in twee trainingsdagen compleet onderdompelen in Agile. En we waarschuwen je alvast: daarna wil je niet anders meer.

Wat leer je tijdens deze training?

Je krijgt antwoord op de vraag wat Agile precies inhoudt. We beschrijven de Agile kernwaarden en principes en vertellen je wat deze voor mensen en organisaties betekenen. Je krijgt uitleg over raamwerken zoals Scrum, XP, APM en Kanban en inzicht in waarom deze raamwerken tot dezelfde kernwaarden leiden. De training is een mooie mix van theorie en oefeningen. We oefenen ook alvast een aantal voorbeeld examenvragen.

Geslaagd!

Na deze tweedaagse training doe je examen. Heb je dit positief afgesloten? Je ontvangt dan het Agile Foundation certificaat, uitgegeven door het Agile Consortium.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Het is wel handig om voorafgaand aan de training jezelf te verdiepen in Agile. Bijvoorbeeld door boeken te lezen, evenementen te bezoeken en Agile handelen in de praktijk te observeren. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Interesse?

Heb je interesse in de Agile Foundation training? Op dit moment zijn er geen actuele data gepland, maar dat betekent niet dat deze training niet wordt gegeven. Neem voor de mogelijkheden contact op met Maartje Backus via maartje@vxcompany.com of +31 6 15 02 42 65.

Trainer(s)

Agile Coach Maarten Hoppen 600×600@4x

Maarten Hoppen

Agile Coach

Agile Coach Erik Verreijt 600×600@4x

Erik Verreijt

Agile Coach

Agile Coach Thijs de Hoop 600×600@4x

Thijs de Hoop

Agile Coach

Datums & tijden

Binnenkort beschikbaar.

Over deze training

  • 999,- per deelnemer
  • VX Company, Baarn
  • Twee dagen (09.00-17.00 uur)
Inschrijven

Meer informatie

Wil je met meer collega’s deelnemen of wil je dat we deze training bij jou op locatie geven? Dat kan! Neem gerust contact op met Maartje Backus via vxacademy@vxcompany.com of +31 6 15 02 42 65.

Inschrijven

  • 999,- per deelnemer
  • VX Company, Baarn
  • Twee dagen (09.00-17.00 uur)

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Alleen cijfers invullen

Bedrijfsnaam invullen

Adres invullen

Postcode invullen (1234 AB)

Plaats invullen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. *

U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company