menu
sluiten
terug naar overzicht

Agile Meesterschap masterclass

2 trainingsdagen
€1.799
Baarn

Waarom de Agile Meesterschap masterclass?
In acht tot tien modules naar het ‘meester’ zijn in Agile. Klinkt goed, toch? Speciaal voor iedereen die op zoek is naar verdieping in de uitvoering van hun rol in het Agile proces. Voor jou bieden we de masterclass ‘Agile Meesterschap’ aan. Deze masterclass is een aanvulling op de basistrainingen Professional Scrum Master (PSM) en Professional Scrum Product Owner (PSPO), en is onderdeel van onze opleidingsroute tot Agile Coach.

Wat leer je tijdens deze masterclass?
De masterclass bestaat uit acht tot tien modules. Elke module heeft een workshop-achtig karakter. In elke module gaan we steeds een specifiek onderdeel van je rol binnen jouw organisatie verrijken met kennis, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Hiermee kun je de Agile best practices nóg beter invullen. Je hebt invloed op de onderwerpen die we behandelen, zodat de training aansluit op jouw persoonlijke behoefte. Onderwerpen waar je uit kunt kiezen zijn:

 • Agile transitie
 • Effectief vervullen van de rollen
 • Effectief Backlog Management
 • Faciliteren van bijeenkomsten en Effectieve Retrospectives
 • Stakeholder Management
 • Schatten en Plannen
 • Evidence Based Management
 • Teamsamenstelling en -vorming
 • Projectmanagement & Scrum
 • Agile testen
 • Lean Startup
 • Breder opschalen van Agile

Vereiste voorkennis
Deze masterclass is geschikt voor iedereen die de basistraining Professional Scrum Master (PSM), Professional Scrum Product Owner (PSPO) of andere Agile practices succesvol heeft afgerond en minstens twee jaar ervaring heeft in het werken in een Agile omgeving. Het is verstandig om vooraf na te denken welke modules voor jou het belangrijkst zijn, en welke specifieke vraag je daarbij hebt.

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

Nader overeen te komen

Op dit moment staan er geen data ingepland voor deze training. Heb je toch interesse om deze training te volgen of wil je de mogelijkheden horen? Neem dan contact op met Maartje Backus.

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.799 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company