menu
sluiten
terug naar overzicht

Kanban Maturity Model

2 trainingsdagen
€1.750
Baarn

Waarom de Kanban Maturity Model training?
Kanban op teamniveau heb je al ervaren. En je loopt tegen de beperkingen van jouw team of jouw afdeling op. Het is tijd om door te pakken. Of je bent gewoon nieuwsgierig. Nieuwsgierig hoe je jouw organisatie écht fit-for-purpose kunt maken op een Agile manier. Hoe je wendbaar blijft en toch toekomstbestendig wordt.

Dat kan allebei met het Kanban Maturity Model. Dit model helpt je te bepalen waar je nu staat met jouw organisatie en bied je een duidelijk perspectief waar je naar toe kunt groeien. Met behulp van een actiegericht stappenplan til je jouw organisatie naar het volgende niveau. Efficiënter, leuker en meer waarde gedreven.

Extra’s
Na het volgen van deze training ontvang je de laatste editie van het Kanban Maturity Model boek van David J. Anderson en Teodora Bozheva. Daarnaast krijg je drie maanden gratis volledig toegang tot de KMM+ website.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is geschikt voor mensen die met een Kanban systeem werken of al ervaring hebben met Kanban. Hij is geschikt voor coaches, managers en professionals die meer kennis willen opdoen om Kanban naar een hoger volwassenheidsniveau te kunnen tillen. Daarnaast is deze training vereist voor iedereen die het Kanban Coaching Professional accreditatie willen behalen.

Wat leer je tijdens deze training?
Tijdens deze training leer je over de zeven verschillende niveaus binnen het Kanban Maturity Model. Daarbinnen focussen we ons vooral op de niveaus 2, 3 en 4. Daarbij komen per niveau aan bod:

  • Kenmerken van het volwassenheidsniveau en hoe je kunt herkennen op welk niveau jouw organisatie zich bevindt
  • Culturele waarden en sociologie
  • Scope, feedback loops en visualisaties
  • Welk gedrag van management gewenst is
  • Stappen naar het volgende niveau
  • De belangrijkste valkuilen

Vereiste voorkennis
Je hebt al ervaring met het in de praktijk brengen van Kanban. Daarnaast heb je deelgenomen aan de Kanban System Design (KSD) training of een andere training op het gebied van Kanban. We adviseren om voorafgaand aan deze training ‘Kanban’ van David J. Anderson of ‘Kanban from the Inside’ van Mike Burrows te lezen.

De trainer voor de Kanban Maturity Model training is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze trainers.

Alle deelnemers die de Kanban Maturity Model training afronden ontvangen een certificaat van deelname van de Kanban University. Dit is de tweede stap op weg naar het verdienen van het Kanban Coaching Professional (KCP) accreditatie. Om de Kanban Coaching Professional accreditatie te kunnen ontvangen ben je ook in het bezit van de accreditatie Kanban Management Professional*. De laatste stap naar de accreditatie is het volgen van de Kanban Coaching Professional (KCP) training.

*De Kanban Management Professional accreditatie ontvang je na het volgen van het Kanban System Design én het Kanban Systems Improvement training.

Nader overeen te komen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.750 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company