menu
sluiten
terug naar overzicht

Kanban Simulation workshop

1 dagdeel
€350
Baarn

Wat leer je tijdens de Kanban Simulation workshop?
Wil je kennis maken met Kanban op nét even een andere manier? Dan is de Kanban Simulation workshop bij uitstek geschikt. In deze workshop krijg je eerst een korte theoretische introductie van Kanban en daarna spelen we de Kanban Simulation Het spel leert je het concept van Kanban en hoe Kanban in de praktijk kan werken. Het is interactief en vooral leuk!

In al onze workshops wordt theorie afgewisseld met praktijkoefeningen en ondersteunende games. Er is veel ruimte voor interactie. De workshops duren een dagdeel en kunnen worden gegeven op een locatie naar keuze.

De trainer voor de workshop Kanban Simulation is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze trainers.

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Nader overeen te komen

Op dit moment staan er geen data ingepland voor deze workshop. Heb je toch interesse om deze workshop te volgen of wil je de mogelijkheden horen? Neem dan contact op met Maartje Backus.

Workshop op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze workshops en trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte

Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €350 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company