menu
sluiten
terug naar overzicht

Kanban System Design & Kanban Systems Improvement

3 trainingsdagen
€2.200
Baarn

We bieden onze Kanban System Design en Kanban Systems Improvement training nu speciaal in een combinatietraining aan.

Waarom de Kanban System Design training?
De wereld verandert, de markt verandert. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen om relevant te blijven. Daarbij rijst de vraag: “Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” Of: “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?”

Kanban staat voor verantwoord veranderen. Het is een methode die direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk waardoor dingen sneller gereed zijn.

Kanban System Design training


Waarom de Kanban Systems Improvement training?
Het Kanban Systems Improvement niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg evolueren.

Kanban Systems Improvement training

Bianca Griffioen

Mijn naam is Bianca Griffioen. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar werkzaam in het Agile vakgebied. Als coach bij diverse organisaties, van industriële bedrijven tot overheid. En ook als geaccrediteerd Kanban trainer bij de Kanban University en gecertificeerd Management 3.0 trainer.

Ik hou van mensen. Ik hou van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met respect, transparantie en vertrouwen. De huidige organisatie en cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor al het waardevolle wat er al is én voor de mogelijkheden tot verbetering!

Ik coach, train, faciliteer en spreek op conferenties. Daarbij geef ik graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van meetbare waarde. Voor een individu, voor een team of voor een organisatie als geheel. Met enthousiasme en een gepaste dosis humor.

Je ontvangt een certificaat van deelname voor de KSD en de KSI. Daarnaast ontvangen deelnemers die allebei de trainingen: Kanban System Design en Kanban Systems Improvement hebben voltooid, de Kanban Management Professional accreditatie.

Nader overeen te komen

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €2.200 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen en drankjes. Daarnaast zit een certificaat van deelname voor de KSD en de KSI inbegrepen in de prijs, en ontvang je de Kanban Management Professional Accreditatie.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus