menu
sluiten
terug naar overzicht

Kanban Systems Improvement

2 trainingsdagen
€1.250
Baarn

Waarom de Kanban Systems Improvement training?
Tijdens de training Kanban System Design (KSD) leerde je hoe je met Kanban de processen binnen jouw organisatie analyseert en verbetert. In deze training gaan we een stap verder. Het KSI niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg evolueren.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is geschikt voor mensen die nu al met een Kanban-systeem werken, al ervaring met Kanban hebben of als onderdeel van onze reeks trainingen.

Wat leer je tijdens deze training?
We geven je informatie over het verbeteren van de wendbaarheid van jouw organisatie. Inclusief de variabele inzet van mensen en maatvoering. Bovendien leer je hoe je een team instelt op de richtlijnen ten aanzien van verplichte vergaderingen, het gebruik van statistieken en rapportages en het opstellen van beleid.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De basis van “evolutionary change” en waarom dit kan helpen weerstand te overwinnen
  • Gebruik maken van de verschillende Kanban cycli om feedback te verzamelen en jouw Kanban systeem te verbeteren
  • Managen van afhankelijkheden tussen verschillende Kanban systemen
  • Een stapje dieper in de Kanban metrics 

Vereiste voorkennis
Je hebt deelgenomen aan de Kanban System Design (KSD) training of je hebt een andere basis-niveau training gevolgd. Daarnaast adviseren we om voorafgaand aan deze training “Kanban” van David J. Anderson of “Kanban from the Inside” van Mike Burrows te lezen.

Bianca Griffioen

Mijn naam is Bianca Griffioen. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar werkzaam in het Agile vakgebied. Als coach bij diverse organisaties, van industriële bedrijven tot overheid. En ook als geaccrediteerd Kanban trainer bij de Kanban University en gecertificeerd Management 3.0 trainer.

Ik hou van mensen. Ik hou van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met respect, transparantie en vertrouwen. De huidige organisatie en cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor al het waardevolle wat er al is én voor de mogelijkheden tot verbetering!

Ik coach, train, faciliteer en spreek op conferenties. Daarbij geef ik graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van meetbare waarde. Voor een individu, voor een team of voor een organisatie als geheel. Met enthousiasme en een gepaste dosis humor.

Deelnemers die de reeks Kanban trainingen, Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Improvement (KSI) hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

04 April

T/M

05 April

Trainer:

Bianca Griffioen

06 October

T/M

07 October

Trainer:

Bianca Griffioen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus