vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

Kanban Systems Improvement

2 trainingsdagen
€1.499
Baarn

Waarom de Kanban Systems Improvement training?
Tijdens de training Kanban System Design (KSD) leerde je hoe je met Kanban de processen binnen jouw organisatie analyseert en verbetert. In deze training gaan we een stap verder. Het KSI niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg evolueren.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is geschikt voor mensen die nu al met een Kanban-systeem werken, al ervaring met Kanban hebben of als onderdeel van onze reeks trainingen.

Wat leer je tijdens deze training?
We geven je informatie over het verbeteren van de wendbaarheid van jouw organisatie. Inclusief de variabele inzet van mensen en maatvoering. Bovendien leer je hoe je een team instelt op de richtlijnen ten aanzien van verplichte vergaderingen, het gebruik van statistieken en rapportages en het opstellen van beleid.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De basis van “evolutionary change” en waarom dit kan helpen weerstand te overwinnen
  • Gebruik maken van de verschillende Kanban cycli om feedback te verzamelen en jouw Kanban systeem te verbeteren
  • Managen van afhankelijkheden tussen verschillende Kanban systemen
  • Een stapje dieper in de Kanban metrics 

Vereiste voorkennis
Je hebt deelgenomen aan de Kanban System Design (KSD) training of je hebt een andere basis-niveau training gevolgd. Daarnaast adviseren we om voorafgaand aan deze training “Kanban” van David J. Anderson of “Kanban from the Inside” van Mike Burrows te lezen.

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Deelnemers die de reeks Kanban trainingen, Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Improvement (KSI) hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

09 november

T/M

10 november

Trainer:

Maarten Hoppen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.499 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company