menu
sluiten
terug naar overzicht

Online Kanban System Design & Kanban Systems Improvement

6 dagdelen
€1.500
Online

Daarom bieden we onze Kanban System Design en Kanban Systems Improvement training nu speciaal in een combinatietraining online aan. De training wordt in zes dagdelen van 13.00 – 17.00 uur online verzorgd. Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden.

Waarom de Kanban System Design training?
De wereld verandert, de markt verandert. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen om relevant te blijven. Daarbij rijst de vraag: “Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” Of: “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?”

Kanban staat voor verantwoord veranderen. Het is een methode die direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk waardoor dingen sneller gereed zijn.

Waarom de Kanban System Design training?
Kanban is verantwoord veranderen. Het is een methode die direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk waardoor dingen sneller gereed zijn.

Online Kanban System Design


Waarom de Kanban Systems Improvement training?
Het Kanban Systems Improvement niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg evolueren.

Online Kanban Systems Improvement


Indicatie van de onderwerpen van de 6 dagdelen:

Dagdeel 1 t/m 3:

 • De theorie: Kanban
 • De praktijk: krijg inzicht in het werk en de processen en het maken van duidelijke afspraken hierover
 • Het ontwerp van je Kanban bord en de daarbij horende limieten voor onderhanden werk (WIP)
 • Diagrammen en grafieken: grip krijgen op de cijfers. Meten = weten!
 • Modellen voor verbetering en verandering

Dagdeel 4 t/m 6:

 • Omgaan met weerstand tegen WIP-limieten
 • Begrijpen van asymmetrische committment
 • Uitrol-fasen voor een Kanban initiatief
 • Service georiënteerd denken
 • Feedback-loops
 • Metrieken
 • Evolutionaire veranderingen managen

Bianca Griffioen

Mijn naam is Bianca Griffioen. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar werkzaam in het Agile vakgebied. Als coach bij diverse organisaties, van industriële bedrijven tot overheid. En ook als geaccrediteerd Kanban trainer bij de Kanban University en gecertificeerd Management 3.0 trainer.

Ik hou van mensen. Ik hou van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met respect, transparantie en vertrouwen. De huidige organisatie en cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor al het waardevolle wat er al is én voor de mogelijkheden tot verbetering!

Ik coach, train, faciliteer en spreek op conferenties. Daarbij geef ik graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van meetbare waarde. Voor een individu, voor een team of voor een organisatie als geheel. Met enthousiasme en een gepaste dosis humor.

Alle deelnemers die de Online Kanban System Design training afronden ontvangen een certificaat van deelname van de Kanban University. Deelnemers die allebei de trainingen, Kanban System Design en Kanban Systems Improvement, hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

Nader overeen te komen

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.500 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal en certificaat van deelname voor de KSD en accreditatie voor de KSI. Mocht je voorkeur hebben om slecht één van deze twee trainingen te volgen (dus drie i.p.v. zes dagdelen) dan zijn de kosten €950.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus