menu
sluiten
terug naar overzicht

Online Scrum Master & Product Owner

5 dagdelen
€1.100
Online

Sinds eind 2020 bieden we de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner combinatietraining aan. Een online training kon natuurlijk niet uitblijven! Deze training wordt in vijf dagdelen van 9.00 – 13.00 uur online verzorgd. Interactie speelt een grote rol bij deze training en we zullen er alles aan doen om dit op de best mogelijke manier te behouden.

Waarom de Professional Scrum Master training?
Tijdens de training Professional Scrum Master leer je waarom een schijnbaar simpele werkwijze verregaande gevolgen heeft voor een organisatie. Er wordt uitgebreid ingegaan op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrumproces. Dit door middel van een steeds afwisselende mix van theorie, praktijkoefeningen en Agile games. De onderwerpen volgen elkaar op, maar zijn niet strak afgebakend.

Zie ook: Professional Scrum Master training

Waarom de Professional Product Owner training?
De Product Owner vervult de brugfunctie tussen stakeholders en ontwikkelteam. Goed Product Ownership is dus van groot belang voor het succes van Agile werken. In de training Product Owner wordt, naast de basisprincipes van Scrum, uitgebreid ingegaan op de Product Owner rol. Ook hier wordt theorie afgewisseld met diverse oefeningen en games.

Zie ook: Professional Product Owner training

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner combinatietraining afronden ontvangen een wachtwoord om één examen naar keuze af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis. Wil je beide certificeringen halen? Dan betaal je eenmalig extra certificeringskosten.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Voorbereiding op het examen
Naast het volgen van de combinatie training Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner bij VX Company zijn er nog andere manieren om je extra voor te bereiden op het examen. Maak het oefenexamen via Scrum.org en lees de Engelstalige Scrum Guide goed door. Deze krijg je gratis van ons tijdens de training! Kijk ook eens op de speciale Suggested Reading pagina van Scrum.org.

Nader overeen te komen

Planning eerstvolgende online training
Dagdeel 1, 23 september 13.00 – 17.00 uur
Dagdeel 2, 27 september 09.00 – 13.00 uur
Dagdeel 3, 28 september 09.00 – 13.00 uur
Dagdeel 4, 29 september 09.00 – 13.00 uur
Dagdeel 5, 30 september 09.00 – 13.00 uur

Training op maat of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze online training bedragen €1.100 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, 1 certificering en herkansing voor het Scrum Master assessment (PSM I) of het Scrum Product Owner assessment (PSPO I).

Mocht je de voorkeur hebben om twee assessments te doen (de PSM I en de PSPO I) dan zijn de kosten €150 extra. Voor de PSM I is dagdeel 1 t/m 4 noodzakelijk en dagdeel 5 optioneel. Voor de PSPO I is dagdeel 1 t/m 3 + dagdeel 5 noodzakelijk en dagdeel 4 optioneel.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus