menu
sluiten
terug naar overzicht

Power BI workshop

1 dag
€769
Baarn

Waarom de Power BI workshop?
Zoek je een eenvoudige, kostenbesparende en laagdrempelige manier waarmee je uit verschillende databronnen informatieve visuals kunt ontwikkelen? Waarmee je ontdekkingen kunt delen binnen jouw organisatie? Maak dan gebruik van Power BI van Microsoft. Tijdens deze workshop, van één dag, ervaar je hoe Power BI werkt. Bovendien krijg je antwoord op de vraag of Power BI iets voor jouw organisatie kan betekenen.

Wat leer je tijdens deze workshop?
Deze workshop geeft je een ‘hands-on’ kickstart met Power BI. We gaan zelf aan de slag en implementeren dashboards met bijbehorende rapportages waarbij gegevens uit diverse bronnen worden ontsloten. Je krijgt inzicht in hoe je Power BI kunt toepassen en hoe je de gegevens kunt publiceren zodat deze beschikbaar zijn binnen jouw organisatie. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Introductie van Power BI en hoe dit past binnen het systeemlandschap
  • Power BI Desktop en Power BI Service
  • Introductie van DAX (Data Analysis Expression Language)
  • Data Discovery, Data Modeling & Data Visualization
  • Publiceren van rapporten en maken van dashboards
  • Content packs
  • Import van gegevens versus live connecties

Vereiste voorkennis
Voor deelname is het handig om basiskennis van Excel te hebben. Alle andere ervaring met rapportageproducten is een pre. Neem in ieder geval je Windows laptop mee zodat je volledig aan de slag kunt in samenwerking met onze specialisten.

Rick van Vliet

Mijn naam is Rick van Vliet, één van de trainers bij VX Company. Ik ben een kleine twintig jaar in dienst, waarvan ik de laatste tien jaar enkel met Microsoft Business Intelligence en alle aanverwante facetten werk. Denk hierbij aan het bouwen en genereren van datawarehouses, datamarts, OLAP/Tabular cubes en het Microsoft Analytics Platform System. Sinds een paar jaar ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van Power BI.

Als je een eenvoudige, kostenbesparende en laagdrempelige manier zoekt waarmee je gegevens snel kunt vinden, opvragen, visualiseren en waarmee je ontdekkingen kunt delen binnen jouw organisatie, dan is het zeker de moeite om te kijken naar Power BI van Microsoft. Ik breng graag mijn kennis van Power BI over op anderen. Het mooiste vind ik als een deelnemer van de training na een dag zelfstandig aan de slag kan met het product en hier enthousiast over is. Lijkt dat jou wat? Misschien ontmoeten we elkaar dan binnenkort!

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Nader overeen te komen

Op dit moment staan er geen data ingepland voor deze workshop. Heb je toch interesse om deze workshop te volgen of wil je de mogelijkheden horen? Neem dan contact op met Gitta Mes.

Workshop op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze workshops en trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €769 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Gitta Mes
overleg tussen collega's, vx company