agile

Professional Scrum Foundation training

Gegeven door Maarten Hoppen en/of Thijs de Hoop en geaccrediteerd door Scrum.org

Philips doet het. Het Nationaal Archief doet het. En zelfs Radio 538 doet het. Gaat jouw organisatie binnenkort ook aan de slag met Scrum? Of gebruiken jullie het al, maar gaat dat nog niet helemaal naar wens? Dan is de tweedaagse Professional Scrum Foundation training een échte aanrader. De training legt namelijk de basis voor een effectief Scrum team.

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert de basisprincipes van Scrum en de rol die de Scrum Master en Product Owner spelen binnen de organisatie. Veelvoorkomende valkuilen in de implementatie van Scrum zijn na deze training geen geheim meer voor je. Net als de handvatten die voorkomen dat specifieke fouten gemaakt worden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Het Scrum Framework: je duikt in het Scrum software development framework, inclusief rollen en verantwoordelijkheden, principes, gebeurtenissen, tijdschema’s, regels en gebruiken.
  • Scrum planning: je leert de praktische technieken van planning releases, het werken met en beheer van realistische Product Backlogs, sprint planning en review, retrospectives, het opsplitsen van requirements in goede Backlog items, het effectief schatten van Backlog items en het onderhouden van goed teamgedrag.
  • Scrum gezond houden: in dit onderdeel richt je je op veelvoorkomende misstappen die teams maken bij de implementatie van Scrum en bieden we aan de hand van praktische oefeningen inzicht in de strategieën die voorhanden zijn om deze misstappen te voorkomen.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Het is wel handig om voorafgaand aan de training enige basiskennis op te doen door het lezen van de Scrum Guide: scrumguides.org. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma.

Trainer(s)

Agile Coach Maarten Hoppen 600×600@4x

Maarten Hoppen

Agile Coach

Agile Coach Thijs de Hoop 600×600@4x

Thijs de Hoop

Agile Coach

Datums & tijden

Over deze training

  • 1449,- per deelnemer
  • VX Company, Baarn
  • Twee dagen (09.00-17.00 uur)
  • Bekijk data
Inschrijven

Meer informatie?

Wil je met meer collega’s deelnemen of wil je dat we deze training bij jou op locatie geven? Dat kan! Neem gerust contact op met Maartje Backus via vxacademy@vxcompany.com of +31 6 15 02 42 65.

Inschrijven

  • 1449,- per deelnemer
  • VX Company, Baarn
  • Twee dagen (09.00-17.00 uur)

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Alleen cijfers invullen

Bedrijfsnaam invullen

Adres invullen

Postcode invullen (1234 AB)

Plaats invullen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. *

U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company