vx company
menu
sluiten
terug naar overzicht

Professional Scrum Master & Professional Scrum Product Owner

3 trainingsdagen
€2.300
Baarn

Sinds eind 2020 bieden we onze Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner training speciaal als een combinatietraining aan. Deze training duurt drie dagen. Zo krijg je de kans om beide rollen te leren in één training.

Waarom de Professional Scrum Master training?
Tijdens de training Professional Scrum Master leer je waarom een schijnbaar simpele werkwijze verregaande gevolgen heeft voor een organisatie. Er wordt uitgebreid ingegaan op de basisprincipes, rollen, tools en meetings van het Scrumproces. Dit door middel van een steeds afwisselende mix van theorie, praktijkoefeningen en Agile games. De onderwerpen volgen elkaar op, maar zijn niet strak afgebakend.

Zie ook: Professional Scrum Master training

Waarom de Professional Product Owner training?
De Product Owner vervult de brugfunctie tussen stakeholders en ontwikkelteam. Goed Product Ownership is dus van groot belang voor het succes van Agile werken. In de training Product Owner wordt, naast de basisprincipes van Scrum, uitgebreid ingegaan op de Product Owner rol. Ook hier wordt theorie afgewisseld met diverse oefeningen en games.

Zie ook: Professional Product Owner training

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner combinatietraining afronden ontvangen een wachtwoord om het examen (afzonderlijk voor PSM en PSPO) af te leggen. Als je ervoor kiest het examen binnen 14 dagen af te leggen, dan is een eventuele tweede poging gratis.

De Scrum.org certificering is professional en internationaal erkend. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar professionals in het bezit van een officieel Scrum certificaat. Daarnaast hoef je de certificering niet te vernieuwen, hij blijft dus altijd geldig. Je doet het examen online, op een moment dat het jou het beste schikt.

Voorbereiding op het examen
Naast het volgen van de combinatie training Professional Scrum Master en Professional Scrum Product Owner bij VX Company zijn er nog andere manieren om je extra voor te bereiden op het examen. Maak het oefenexamen via Scrum.org en lees de Engelstalige Scrum Guide goed door. Deze krijg je gratis van ons tijdens de training! Kijk ook eens op de speciale Suggested Reading pagina van Scrum.org.

29 maart

T/M

31 maart

Trainer:

Maarten Hoppen

24 april

T/M

26 april

Trainer:

Maarten Hoppen

10 mei

T/M

12 mei

Trainer:

Maarten Hoppen

07 juni

T/M

09 juni

Trainer:

Maarten Hoppen

23 augustus

T/M

25 augustus

Trainer:

Maarten Hoppen

27 september

T/M

29 september

Trainer:

Maarten Hoppen

18 oktober

T/M

20 oktober

Trainer:

Maarten Hoppen

15 november

T/M

17 november

Trainer:

Maarten Hoppen

06 december

T/M

08 december

Trainer:

Maarten Hoppen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €2.300 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en 2 certificeringen (PSM en PSPO). Wil je maar één van beide certificeringen halen? Dan betaal je €2.100 (excl. btw).

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company