menu
sluiten
terug naar overzicht

Agile & Scrum Serious Lego Game

1 trainingsdag
Groepstraining
€1.750
Baarn of op locatie

Waarom de Serious Lego Game?
Agile en Scrum technieken zijn superhandig om te gebruiken. Je bent er effectiever door en kan er vaak sneller nieuwe klantwaarde mee opleveren. Het maakt eigenlijk niet uit op welke afdeling je zit, Agile zijn raakt de hele organisatie. Wil jij leren hoe jij beter kan aansluiten bij deze werkwijze?

Door middel van de Serious Lego Game leer je alle rollen, verantwoordelijkheden en meetings van Agile werken. En dat doe je door middel van een interactief spel, de beste en de meest effectieve manier van leren! Ben jij of is jouw team onlangs in aanraking gekomen met Scrum? Ben je betrokken bij kort-cyclische productontwikkeling? Kortom: wil jij meer weten van Agile in een leuke interactieve spelvorm? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor wie is deze game?
Deze groepstraining is voor iedereen die met Agile en Scrum te maken heeft maar niet direct een officiële certificering nodig heeft. In dit geval kunnen wij de training verzorgen voor groepen vanaf 5 tot 55 personen. De prijs voor deze groepstraining is vanaf €1.750 excl. btw.

Wat leer je tijdens deze game?

  • De essentie van het Agile zijn.
  • Uitleg van de cadans, meetings, de rollen en verantwoordlijkheden van het Scrum Framework.
  • De Serious Lego Game met alle rollen en meetings belegd bij de kandidaten.
  • Impediments gericht op werkelijke situaties die passen bij je bedrijf.
  • Uitgebreid feedbackgesprek, gericht op het leren van Agile en Scrum.

Na afloop van deze Serious Lego Game kun je goed samenwerken met en in Agile en Scrum teams. Je kent de terminologie, de rollen, de verantwoordelijkheden en de meetings.

Saskia Aalberts

Hallo! Mijn naam is Saskia Aalberts en ik geloof dat elke organisatie meer wendbaarheid (agility) kan gebruiken. Ik ben als Agile Coach en Scrum Trainer werkzaam.

Als Agile Coach kijk ik waar een organisatie, afdeling of team mee worstelt en waar zij in hun huidige werkwijze tegenaan lopen. Ik help hen passende structuren en een way of working te definiëren. En vervolgens coach ik de organisatie, de teams en individuen. Ik stimuleer een cultuur van reflecteren, leren en verbeteren.  Als systemisch teamcoach kijk ik naar onderliggende patronen en doe ik interventies die leiden tot teamontwikkeling. Zo breng ik energie, verbinding en vertrouwen in teams.

Als trainer leer ik deelnemers kennis en vaardigheden aan, altijd op een zo interactief mogelijke manier. Via afwisselende werkvormen laat ik deelnemers actief met de stof aan de gang gaan. Dit zorgt voor levendige trainingen en verbetert de leerervaring. De deelnemer wordt geprikkeld om kritisch na te denken en het geleerde direct aan zijn eigen praktijk te koppelen. Uiteindelijk word ik blij als jij resultaat boekt. Voor jezelf, voor je organisatie en voor je klanten.

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Nader overeen te komen

Op dit moment staan er geen data ingepland voor deze training. Heb je toch interesse om deze training te volgen met jouw team of wil je de mogelijkheden horen? Neem dan contact op met Maartje Backus.

De prijs voor deze groepstraining is vanaf €1.750 excl. btw. Dit is inclusief trainingsmateriaal en certificaat van deelname. Indien deze training wordt verzorgd bij ons in Baarn is de prijs inclusief lunch, versnaperingen en drankjes.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company