menu
sluiten
terug naar overzicht

Team Kanban Practitioner

1 trainingsdag
€750
Baarn

Waarom de Team Kanban Practitioner training?
Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. We spreken dan over organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling, maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau, van marketing tot IT. De vraag is dus: wanneer sluit jij aan?

Voor wie is deze training bedoeld?
Teamleden en managers die de belangrijkste concepten van de Kanban methode willen begrijpen en snel willen starten met het toepassen van de Kanban methodiek.

Wat leer je tijdens deze training?
Stel, je wilt samen met je team aan de slag met Kanban. Maar je weet niet zo goed hoe? Of mis je de theoretische kennis van Kanban? Dan is deze training geschikt voor jou. In deze training leer je de basisprincipes van Kanban. Aan de hand van een simulatiegame ga je de theorie in praktijk ervaren. Aan het eind van de training begrijp je wat Kanban is en wat van jou wordt verwacht als je in een team werkt waar Kanban wordt toegepast. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De voordelen van de Kanban Methode
  • De basisprincipes van Kanban
  • De eerste Kanban principes en hoe deze toe te passen in jouw dagelijks werk
  • Hoe ga je door naar het volgende Kanban niveau?

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

De deelnemers die de Team Kanban Practitioner training afronden ontvangen een certificaat van de Kanban University.

Nader overeen te komen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €750 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" indicates required fields

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company