menu
sluiten
terug naar overzicht

Team Kanban Practitioner

1 trainingsdag
€750
Baarn

Waarom de Team Kanban Practitioner training?
Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. We spreken dan over organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling, maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau, van marketing tot IT. De vraag is dus: wanneer sluit jij aan?

Voor wie is deze training bedoeld?
Teamleden en managers die de belangrijkste concepten van de Kanban methode willen begrijpen en snel willen starten met het toepassen van de Kanban methodiek.

Wat leer je tijdens deze training?
Stel, je wilt samen met je team aan de slag met Kanban. Maar je weet niet zo goed hoe? Of mis je de theoretische kennis van Kanban? Dan is deze training geschikt voor jou. In deze training leer je de basisprincipes van Kanban. Aan de hand van een simulatiegame ga je de theorie in praktijk ervaren. Aan het eind van de training begrijp je wat Kanban is en wat van jou wordt verwacht als je in een team werkt waar Kanban wordt toegepast. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • De voordelen van de Kanban Methode
  • De basisprincipes van Kanban
  • De eerste Kanban principes en hoe deze toe te passen in jouw dagelijks werk
  • Hoe ga je door naar het volgende Kanban niveau?

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben.

Bianca Griffioen

Mijn naam is Bianca Griffioen. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar werkzaam in het Agile vakgebied. Als coach bij diverse organisaties, van industriële bedrijven tot overheid. En ook als geaccrediteerd Kanban trainer bij de Kanban University en gecertificeerd Management 3.0 trainer.

Ik hou van mensen. Ik hou van agile methodieken. Ik vind het een uitdaging om mensen mee te nemen in de wereld van agility. Altijd met respect, transparantie en vertrouwen. De huidige organisatie en cultuur als uitgangspunt nemend. Met oog voor al het waardevolle wat er al is én voor de mogelijkheden tot verbetering!

Ik coach, train, faciliteer en spreek op conferenties. Daarbij geef ik graag het agile gedachtengoed door. Niet alleen de regels. Het oude met het nieuwe combineren. Streven naar het creëren van meetbare waarde. Voor een individu, voor een team of voor een organisatie als geheel. Met enthousiasme en een gepaste dosis humor.

De deelnemers die de Team Kanban Practitioner training afronden ontvangen een certificaat van de Kanban University.

11 November

Trainer:

Bianca Griffioen

06 December

Trainer:

Bianca Griffioen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €750 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus