menu
sluiten
terug naar overzicht

Test Automation

3 trainingsdagen
€2.000
Baarn

Waarom de Test Automation training?
De complexiteit van IT neemt toe. Organisaties moeten steeds sneller veranderen om aan allerlei eisen te blijven voldoen. Dit leidt ertoe dat er frequent nieuwe releases opgeleverd moeten kunnen worden. Uitvoerig handmatig testen is doorgaans duur en er is meestal weinig tijd beschikbaar. Herhalend testwerk is bovendien vaak demotiverend voor de testers.

Testautomatisering kan een krachtig hulpmiddel zijn om frequent en herhaalbaar te kunnen testen met een korte doorlooptijd. Het kan een vervanging zijn voor het (doorgaans saaie en arbeidsintensieve) handmatige regressietesten.

Als tester of ontwikkelaar (maar ook in diverse andere rollen) is de kans dat je met testautomatisering te maken krijgt groot. Testautomatisering is een vast onderdeel geworden binnen Agile teams en is in talloze organisaties niet meer weg te denken. Veel organisaties worstelen hier echter nog mee. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn. Veelal heeft men zich niet voldoende verdiept in de randvoorwaardelijke zaken die ingevuld dienen te zijn, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn.

Wat leer je tijdens deze training?
Welke zaken belangrijk zijn bij het inrichten van testautomatisering en de belangrijkste functionaliteiten van de ICTestAutomation testtoolsuite middels een aantal hands-on oefeningen. Tijdens de training ga je met de testtoolsuite “ICTestAutomation” van Trendic zelf uitgebreid aan de gang met testautomatisering. Deze testtoolsuite, die op basis van OCR-technologie werkt, kan gebruikt worden voor het testen van het gehele bedrijfsproces, niet van slechts één applicatie. De handelingen die een eindgebruiker uit zou kunnen voeren kunnen nagebootst worden. De testtoolsuite is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk.

Voor wie is deze training bedoeld?
Voor beginnende testautomatiseerders en voor alle testautomatiseerders (ervaren en onervaren) die met de testtoolsuite “ICTestAutomation” kennis willen maken. Er is geen voorkennis vereist om deze training te kunnen volgen.

Dave Koonen

Mijn naam is Dave Koonen en na 10 jaar softwareontwikkeling, testen en testautomatisering gedaan te hebben voor diverse bedrijven ben ik voor VX Company gaan werken. Bij VX Company houd ik me vooral bezig met testen, testautomatisering en geef ik graag testtrainingen. Daarnaast adviseer en begeleid ik geregeld organisaties m.b.t. het opzetten van frameworks voor testautomatisering en daaraan gerelateerde zaken.

Ik heb altijd veel affiniteit gehad met techniek en vind het erg leuk om theorie en praktijk te combineren tijdens trainingen. Naast een stuk kennisoverdracht vind ik het mooi als de cursist enthousiast geworden is over een onderwerp en de training verlaat met de drive en het vertrouwen om de opgedane kennis toe te kunnen passen.

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

06 December

T/M

08 December

Trainer:

Dave Koonen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €2.000 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Neem contact op met Maartje Backus