5661258916_4b1130514b_o

Management 3.0 Foundation training

Gegeven door Erik Verreijt

Agile management is een belangrijk onderdeel van een Agile organisatie. Toch zien we vaak dat er veel informatie beschikbaar is voor ontwikkelaars en testers, terwijl de ontwikkeling van managers en teamleiders wordt overgeslagen. Zonde! Speciaal voor alle betrokkenen in het management is er de training Management 3.0 Foundation. Een programma waarin we je wegwijs maken in een nieuwe benadering van het leiden van Agile organisaties.

Wat leer je tijdens deze training?

Je leert hoe je een Agile omgeving leidt en faciliteert. De training bestaat uit acht modules, waarvan twee inleidende modules en zes visies op Agile management. Elk van deze modules omvat tenminste één spel of oefening waarin deelnemers de theorie in de praktijk brengen.

 • Management & Leadership: de geschiedenis achter het nieuwe management.
 • Complexity Thinking: organisaties zijn complex en vragen om een complexe benadering.
 • Energize People: mensen zijn het belangrijkst in een organisatie en managers moeten alles doen wat in hun macht ligt om mensen actief, creatief en gemotiveerd te houden.
 • Empower Teams: teams kunnen zichzelf prima organiseren, dit vraagt echter wel bekrachtiging, autorisatie en vertrouwen van het management.
 • Align Constraints: zelf-organisatie kan tot van alles leiden. Daarom is het noodzakelijk om mensen en middelen te beschermen en mensen een duidelijk en helder doel te geven.
 • Develop Competence: teams kunnen hun doelen niet bereiken als de mensen niet de juiste capaciteiten hebben. Managers moeten daarom bijdragen aan de ontwikkeling van de juiste competenties.
 • Grow Structure: teams opereren veelal in de context van een complexe organisatie. Daarom is het belangrijk om na te denken over structuren die de communicatie bevorderen.
 • Improve Everything: mensen, teams en organisaties moeten voortdurend blijven verbeteren om fouten zoveel mogelijk te voorkomen.

Voorwaarden

Voor deelname hoef je geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. Die doe je op tijdens de training. Enige vertrouwdheid met Agile principes en praktijken is wel nuttig. Zowel groepen als individuen kunnen zich inschrijven voor het programma. De training geven we in het Nederlands, het trainingsmateriaal is in het Engels.

Interessant weetje: de training is voor groepen ook beschikbaar in de vorm van brown bag sessions: elke twee weken behandelen we van 16.00 – 19.00 uur één module.

Interesse?

Heb je interesse in de Management 3.0 Foundation training? Op dit moment zijn er geen actuele data gepland, maar dat betekent niet dat deze training niet wordt gegeven. Neem voor de mogelijkheden contact op met Maartje Backus via maartje@vxcompany.com of +31 6 15 02 42 65.

Trainer(s)

Agile Coach Erik Verreijt 600×600@4x

Erik Verreijt

Agile Coach

Datums & tijden

Over deze training

 • 1249,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)
 • Bekijk data
Inschrijven

Meer informatie

Wil je met meer collega’s deelnemen of wil je dat we deze training bij jou op locatie geven? Dat kan! Neem gerust contact op met Maartje Backus via vxacademy@vxcompany.com of +31 6 15 02 42 65.

Inschrijven

 • 1249,- per deelnemer
 • VX Company, Baarn
 • Twee dagen (09.00-17.00 uur)

Voornaam invullen

Achternaam invullen

E-mailadres invullen

Alleen cijfers invullen

Bedrijfsnaam invullen

Adres invullen

Postcode invullen (1234 AB)

Plaats invullen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. *

U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company